Alaston kaupunki -yhteiskonsertti

Näe Porirock-legendat ensimmäistä kertaa yhteisessä konsertissa! Kehräämön lavalle nousevat Eve, Neumann, Tero Vaara ja Jussi Hakulinen. Äskettäin remontoidun Kehräämön lavalla ei ennen ole nähty tai kuultu vastaavaa tunnelmallaan ja visuaalisuudellaan häikäisevää konserttia!

Kehräämö | Ti 24.8. klo 19 | Ke 25.8. klo 19 | To 26.8. klo 19 | Liput 79€


​​​​​​​​​​​​​​


Kaikissa Rakastajat-teatterin tapahtumissa huomioidaan ajankohtaiset määräykset ja suositukset, ja hygieniatasoa on nostettu entisestään. Lue Turvallisesti teatteriin -ohjeistus täältä.​​​​​​​ Teatteri varaa oikeuden muutoksiin.

INFO

Lavalla:
Eve
Jussi Hakulinen
Neumann
Tero Vaara

Bändissä:
Ilari Hämäläinen
Anssi Nykänen
Tuomas Wäinölä
Maarit Niemelä
Teemu Niemelä

Juontaja:
Henri Välikangas


Tämä ainutlaatuinen konserttitapahtuma siirrettiin joulukuulta 2020 kesälle 2021 koronarajoitusten lisääntyessä koko maassa.

Tero Vaara, Eve, Neumann ja Jussi Hakulinen ensimmäistä kertaa yhdessä ainutlaatuisessa konsertissa!

Mambasta, Dingosta ja Yö-yhtyeestä tunnetut Pori-rockin legendat nähdään kolmessa yhteiskonsertissa 24.-16. elokuuta.

Yhteiskonsertissa bändinä toimii säveltäjä-kitaristi Tuomas Wäinölän johtama orkesteri, joka on koottu Suomen eturivin muusikoista. Bändissä ovat mukana porilaisille tutut muusikko-näyttelijät Maarit ja Teemu Niemelä, jotka nähdään myös syksyn musikaalin rooleissa. Tapahtumapaikka on vastaremontoitu Kehräämö. Yhteiskonserteista tullaan tekemään Akun Tehtaan toteuttama tallenne, joka on nähtävissä syksyllä Kehräämö LIVE+ -palvelun kautta.

– Päädyimme siirtämään konsertit kesäkuulta elokuulle, jotta kaikki lippunsa jo lunastaneet fanit mahtuvat kokemaan tämän tunnelmaltaan ja visuaalisuudeltaan uniikin konsertin. Lisäksi päätimme tarjota Pori-rockin ystäville artistien soolo- ja duokonsertteja lämpenevien kesäiltojen vietoksi, kertoo Rakastajat-teatterin teatterinjohtaja Kai Tanner.

Myymme mahdollisten rajoitusten vuoksi rajoitetun määrän lippuja. Teatteri pidättää oikeuden muutoksiin.

Esityspäivät ja liput

Kehräämö

Ti 24.8. klo 19
Ke 25.8. klo 19
To 26.8. klo 19

Liput 79 €

​​​​​​​Kesto n. 1h 40min, ei väliaikaa

Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei loppuunmyyty) avautuvat tuntia ennen esityksen alkua.​​​​​​​​​​​​​​Nämä voisivat kiinnostaa sinua
​​​​​​​