elämä kunnossa 2.0

​​​26.10. - 24.11. klo 19.30 | Liput 28/24/15€, torstain esitykset 22/15€Kulttuuritehdas Kehräämö

Esitykset 26.10. - 24.11. klo 19.30

Liput 28/24/15€, torstain esitykset 22/15€

Ulko-ovet ja ovilipunmyynti (mikäli esitys ei loppuunmyyty) avautuvat tuntia ennen esityksen alkua.

Pyydämme saapumaan paikalle viimeistään 15min ennen esityksen alkua! Mikäli asiakas saapuu paikalle sen jälkeen, kun esitys on jo alkanut, emme voi taata sisäänpääsyä ennen kuin vasta mahdollisella väliajalla.


​​​​​​​Uudistettu versio suositusta stand up -komediasta Elämä Kunnossa riemastuttaa Kehräämön syysilloissa 2018. Täysiä saleja naurattaneiden tarinoiden rinnalle nousee uusia kertomuksia ja juonenkäänteitä koomikoiden elämänkriiseistä. Juttua riittää parisuhteista, elämän nautinnoista, terveyskuureista ja riippuvuuksista. Sarjaparisuhde-eroaja, pornolakkoilija ja oman elämänsä anarkisti päätyvät kyseenalaiselle eheytymisretriitillle selvittelemään päänsisäisiä solmujaan.

Elämäntaparemontti jatkuu Kulttuuritehdas Kehräämöllä loka-marraskuussa 2018!

Lavalla pitelemättömät koomikot Anitta Ahonen, Rami Valli, Toni Jyvälä ja Kai Tanner


Tekstit: työryhmä

Ohjaus ja dramaturgia: Tapio Kankaanpää


“Vatsalihastreeni suoritettu, nyt on Elämä Kunnossa!” - Katsojapalaute

“Tempo pysyy korkealla ja rytmi tiukkana näytelmän alusta loppuun. (...) Anitta Ahonen räjäyttää komediallisen pääpotin ensimmäisen puoliajan soolo-osuudellaan. Huumori on harvoin niin härskiä ja makaaberia kuin Ahosen laukoessa vailla pidäkkeitä. Taitavasti toteutetut visuaaliset kuorrutteet lisäävät oman silauksensa näytelmän viihdearvoon.” SK 7.10.2017