reetta HONKAKOSKI: PULPETTI (THE DESK)

Honkakoski
PULPETTI (The Desk)

La 9.9. klo 19.30-20.30
Porin Teatterin pieni näyttämö

Ovet avataan 30min ennen esitystä. Esityksessä ei ole väliaikaa.

Liput: 20/15 €

Lippukauppaan

-Tutkielma oikeaoppisuudesta-


Koe jotain ennennäkemätöntä ja uskomattoman taidokasta! PULPETTI vie sinut fyysisen teatterin ja miimin kiehtovaan maailmaan.

​PULPETTI on yritys ymmärtää uskoa omaan oikeassa olemiseen. Ääriliikkeitä, oppijärjestelmiä, lahkoja, poliittisia ryhmiä ja kultteja, jotka tarjoavat jäsennetyn maailmankuvan, toivoa ja turvaa. PULPETTI on kehollinen teatteriesitys siitä miten yksilöt jäävät ideologioiden jalkoihin.

Reetta Honkakoski on Corporeal Mime -miimiin erikoistunut näyttämötaiteilija. Corporeal Mime on puheteatterin ja tanssin välimaastoon sijoittuva kehollinen näyttämötaidemuoto. Honkakoski on työskennellyt mm. Helsingin kaupunginteatterissa ja miimiteatteri Theatre de L’Ange Fou’ssa Lontoossa. Hänen edellistä teostaan Duetto yhdelle (Teatteri Avoimet Ovet, 2015) kuvattiin maagiseksi, taitavaksi ja koskettavaksi.

"Kuudelle naistanssijalle kirjoitetun esityksen kuvakieli ja symboliikka ovat pelkistetyn tehokkaita. Näyttämöllä nähdään sotilaallisessa univormussa tärkeilevä opettaja ja joukko oppilaita yhteinäisissä koulupuvuissaan. Näiden joukkoliikehdinnässä on muistumaa entisten sosialististen maiden ryhmävoimistelunäytöksistä, mutta sitä haastaa koko ajan nuoren energian ja uteliaisuuden tietty kahlitsemattomuus." - Tuomas Rantanen, voima.fi

Ohjaus: Reetta Honkakoski
Esiintyjät: Karina Degáspari (Br), Josefin Karlsson (Se), Sonja Järvisalo, Liv Nordgren (Se), Freia Stenbäck ja Reetta Honkakoski
Valosuunnittelu: Saija Nojonen
Äänisuunnittelu: Tuuli Kyttälä
Tuottaja: Anni Leino
Video & kuva: Jonathan Rankle

Reetta Honkakoski

Katso traileri

Voima.fi:n artikkeli

mimesis&muminan analyysi