Yleiset turvallisuusohjeet

1. Kulttuuritehdas Kehräämössä on käytössä pääsisäänkäynti sekä tilaisuuden tai sääolosuhteiden salliessa myös terassin ovi. Ovien vieressä on käsidesifiointipisteet.

2. Käsidesiä on tarjolla myös narikkatiskillä, wc-tiloissa, baaritiskien kummassakin päässä sekä esiintyjien
takahuonetiloissa. Henkilökohtaisten hengityssuojainten käyttöön emme ketään velvoita, niiden käyttäminen vapaaehtoisesti on suotavaa.

3. Wc-tilojen siivous desinfioivin ainein tehdään myös väliajan aikana, erityisesti kiinnittäen huomiota
ovenkahvoihin ja wc-huuhtelupainikkeisiin. Myös baaritiski pyyhitään tehostetusti.

4. Sisäänkäynnin tapahtuessa vain yhden oven kautta, ottaa ovivuorossa oleva järjestyksenvalvoja vain
yhden seurueen kerrallaan sisään lipuntarkastusta varten. Salissa päivystävä henkilökunta ohjaa seurueet istumapaikoilleen, jolloin eri seurueiden väliin jää turvaväli joka järjestetään joko pöytiinsijoituksella tai jättämällä tyhjä istuin seurueiden väliin. Asiakkaiden ei tule vaihtaa istumapaikkoja omin päin.

5. Pyydämme katsojia ostamaan liput ennakkoon. Lipunmyynnissä suositaan sähköistä palvelua, jolloin asiakkaan tiedot jäävät rekisteriin ja mahdollisen tartuntaketjun selvittäminen ja yhteydenotto helpottuu. Ovilipunmyynnin yhteydessä lipunmyyjä kirjaa ylös lipun ostajan nimen/puhelinnumeron. Mikäli lipun ostaja ei omista syistään halua k.o. tietoja antaa, on tämä syy evätä pääsy teatterisaliin.

6. Poikkeusolojen vallitessa vaatenarikka ei ole käytössä. Asiakkaat ottavat päällysvaatteensa mukaan saliin omille istuimilleen.

7. Mikäli esityksen ja/tai väliajan aikana on baarimyyntiä (juomaa tai ruokaa) teatterisalissa, teatterin henkilökunta - erityisesti järjestyksenvalvojat - ohjeistavat riittävien turvavälien pitämisessä jonotuksen aikana. Jonotusmerkinnät ovat myös teipein lattiassa.

8. Lippu- ja virvokemyynnissä hyväksytään toistaiseksi vain korttimaksut. Käteistä rahaa ei käsitellä.

9. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään olennaisimpien virvokkeiden myynti terassille, jossa niiden
nauttiminen myös tapahtuu.

10. Niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin osalta korostetaan tarvetta pysyä kotona vaikka lievienkin
sairauden oireiden ilmetessä. Hankitun lipun voi vaihtaa lahjakorttiin tai myöhempään esitykseen, ilmoittamalla meille asiasta viimeistään kaksi tuntia ennen esityksen alkua. Voit laittaa meille sähköpostia info@rakastajat.fi​​​​​​​ tai soittaa aukioloaikoinamme lipunmyynnin numeroon.


Katso muut yhteystietomme täältä.


Lue turvallisuusohjeet yleisölle täältä.