Emme vaadi koronapassia tällä hetkellä! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Pe 25.2.
​​​​​​​Irina@PK

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan.

Pe 25.2. klo 23 | Punainen Kukko | Liput 23€ | K-22
​​​​​​​INFO

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Irinan Vahva-debyyttialbumin julkaisusta ja ensimmäisistä keikoista tulee tänä vuonna kuluneeksi 15 vuotta. Lähes tuhat keikkaa uransa aikana tehnyt Irina starttaa juhlavuoteen 25 konserttia ympäri Suomen kattavalla kiertueella. Kiertueen kynnyksellä on luvassa myös uutta musiikkia, sillä Irina on viettänyt viimeiset kuukaudet studiossa valmistellen seuraavaa albumiaan.

Platinaa myynyt Vahva pysyi aikoinaan Suomen virallisella albumilistalla yhtäjaksoisesti 24 viikkoa. Tulevalla kiertueella kuullaan Vahvan hittejä, mutta myös läpileikkaus Irinan menestyksekkään uran muusta tuotannosta sekä ensisoittonsa livenä saavia uusia biisejä


ESITYSPÄIVÄ JA LIPUT

Punainen Kukko
Puistojen risteys, Pori
Puh. 02 633 7000 | info@punainenkukko.fi

Pe 25.2. klo 23

Liput 23€

K-22

Ovet aukeavat klo 21​​​​​​​​​​​​​​NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA