Käytämme koronapassia. Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

​​​​​​​La 4.12.
​​​​​​​Jape ja Muijat
​​​​​​​- stand up -show

Koomikko Jape Grönroosin isännöimä stand up -show, jossa lavan valtaavat hillittömän hauskat muijat Ida Grönlund, Anna Rimpelä ja Illusia Sarvas.

​​​​​​​La 4.12. klo 20 | Liput 32€
​​​​​​​

INFO

Koomikko Jape Grönroosin isännöimä stand up -show, jossa lavan valtaavat hillittömän hauskat muijat Ida Grönlund, Anna Rimpelä ja Illusia Sarvas.

Jape Grönroos
Jape on espoolainen stand up -koomikko, joka on kiertänyt keikkalavoja jo vuodesta 2003. Hänet on nähty muun muassa Stand Up Finlandia – ja Kevään hauskin -kiertueilla sekä säännöllisesti tv:ssä, mm. Noin viikon uutisissa ja Siskonpedissä.

Illusia Sarvas
Vuoden stand up tulokas 2018- voittaja Illusia Sarvas kuulostaa satuolennolta, mutta onkin ihan tavallinen Vantaalainen. Yleensä ketään ei sahata katki, eikä esitys sisällä kyyhkysiä.

Anna Rimpelä
Näyttelijä, stand up-koomikko ja kirjailija Anna Rimpelän omaperäinen tyyli naurattaa ja kummastuttaa, kuka ajattelee näin? Anna itse ajattelee olevansa kanava kaikkien ajatuksille, joita kukaan muu ei vain sano ääneen.

Ida Grönlund
Ida pitkän uran tehnyt koomikko ja käsikirjoittaja jonka stand up esitys on sekoitus sarkastista kommentointia ja absurdeja huomioita maailmasta ihan tavallisen hörhön silmin.

ESITYSPÄIVÄT JA LIPUT

Kehräämö

La 4.12. klo 20

Liput 32€

Kesto noin 2h (sis. väliajan)

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

MUISTA MYÖS SHOW & DINNER -PAKETIT 74€/HLÖ


​​​​​​​NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA