Käytämme koronapassia. Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Otamme koronapassin käyttöön maanantaina 22.11.

Alueellisten rajoitusten tiukennettua Rakastajat-teatteri tarkastaa kaikilta asiakkailtaan koronapassin maanantaista 22.11. alkaen esitykseen saavuttaessa. Passia edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta. Esitystoiminta jatkuu muutoin ennallaan.


Toimi näin:

  • Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta kanta.fi. Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus. Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Voit myös tulostaa todistuksen paperille. Mikäli sinulla ei ole pääsyä Omakantaan, voit hakea koronatodistuksen perusturvasta.

  • Passi on käytännössä sivulla näkyvä nimesi, QR-koodi sekä henkilöllisyystodistus.

  • Passi tarkastetaan ulkona teatteriin saapuessasi. Avaathan passin älylaitteeseesi valmiiksi ennen lipuntarkastukseen tuloa.

  • Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

  • Maskisuositus säilyy ennallaan. Lue muut turvallisuusohjeemme täällä.

Yleistä tietoa koronapassista:

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta. Teatteri lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta.

Lisätietoja varten suosittelemme tutustumaan Kanta-palvelun Usein kysyttyä koronapassista -koontiin.

Ei koronapassia?

Mikäli sinulla ei ole koronapassi vielä voimassa, täytä oheinen lomake, jolla voit vaihtaa liput myöhempiin esityksiin tai lahjakorttiin. Pyrimme käsittelemään siirrot mahdollisimman pian. Huom! Lippujen siirto tulee tehdä ennen esitystä.

AVI:n yleisötilaisuuksia koskeva määräys on voimassa Satakunnassa 22.11.-22.12.2021