La 25.3. klo 18 Kovan päivän stand up -ilta | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

LOPPUUNMYYTY
La 25.3. klo 18 & 21
Kovan päivän stand up -ilta

Kovan päivän stand up -ilta on hillitön esitys, joka esittelee kotimaisen stand upin uusia tekijöitä, ja avaa koomisen vinksahtaneita näkökulmia 2020-luvun Suomeen. Mukana Jukka Lindström, Köpi Kallio, Fathi Ahmed ja Ursula Herlin!

La 25.3. klo 18 & 21 | Liput 30/25€
​​​​​​​

INFO

Noin viikon uutiset ja Sivuhistoria -sarjoista tunnettu koomikko Jukka Lindström on koonnut yhteen suomalaisen stand upin tuoreimmat, hauskimmat ja mielenkiintoisimmat kasvot. Köpi Kallio, Fathi Ahmed ja Ursula Herlin lähtevät Lindströmin matkaan keväällä 2023 ja kiertävät teattereita eri puolella Suomea.

Kovan päivän stand up -ilta on tämän hauskan nelikon hillitön esitys, joka esittelee kotimaisen stand upin uusia tekijöitä, ja avaa koomisen vinksahtaneita näkökulmia 2020-luvun Suomeen. Tule, näe ja naura!


ESIINTYJISTÄ

Köpi Kallio on Venla-palkittu radiojuontaja, joka aloitti stand up -komiikan vasta noin vuosi sitten. Nopeassa ajassa Köpi on vakuuttanut stand up -alan konkarit ja valloittanut komediayleisöt varmalla esiintymisellään ja hauskoilla seteillään. Tämän satakuntalaisen suupaltin käsittelyssä nykyajan ilmiöt vääntyvät usein tummaksi huumoriksi ja absurdeiksi vitseiksi.

Ursula Herlin ei koskaan uskonut, että tavallisesta lohjalaisesta voisi tulla hauska stand up -koomikko. Lopulta hän todisti itse olleensa väärässä. Nyt se tavallinen lohjalainen on kiertänyt stand up -klubeja jo vuosia ja naurattanut kansaa hulvattoman sisäkierteisillä jutuillaan. Televisiossa hän on toiminut sekä käsikirjoittajana että ruutukasvona Ylen Noin Viikon Studiossa sekä Sivuhistoria -sarjassa.

ESITYSPÄIVÄ JA LIPUT

Kehräämö

La 25.3. klo 18 Loppuunmyyty
La 25.3. klo 21 Loppuunmyyty

Liput 30/25€

Esitys on K18.

Esityksen kesto 1h 45min (sis. väliajan)
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua


​​​​​​​
​​​​​​​Fathi Ahmed
on Järvenpäästä lähtöisin oleva kokki, josta tulikin koomikko. Tämä pakolaisperheen ensimmäinen Suomessa syntynyt lapsi, ei ole – omien sanojensa mukaan – tuonut vanhemmilleen juuri muuta iloa kuin mahdollisuuden hakea Suomen kansalaisuutta. Possessa ja Joonas Norman Show’ssa esiintynyt Fathi Ahmed on oivaltavien näkökulmien ja mustan huumorin mestari.

Jukka Lindström on esiintynyt stand up -klubeilla ja teattereissa jo yli 15 vuoden ajan. Noin viikon uutiset ja Sivuhistoria -ohjelmissa hauskuuttanut koomikko ja toimittaja tekee stand up -lavalla laserintarkkaa satiiria suomalaisuudesta, populaarikulttuurista ja politiikasta. Siinä sivussa saatetaan kuulla myös henkilökohtaisempia tarinoita tai vaikkapa pohdintaa siitä, miten juusto keksittiin.


Nämä voisivat kiinnostaa sinua