Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

LOPPUUNVARATTU
​​​​​​​La 5.11. KLO 21
Neljä ruusua

Tässä on yhtye, jonka kokoonpano on varsin vakiintunut viimeisen liki 40 vuoden aikana – mitäpä sitä ehjää korjaamaan. Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu bändi, joka on julkaissut 16 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta.

La 5.11. klo 21 | Liput 32€

INFO

"40 vuotta alkaa olla väistämätön tosiasia, pakko kai se on uskoa. Kaipa tässä on jotain opittukin. Silloin varhaisteineinä kun aloiteltiin, tuntui todella etäiseltä ajatella, että kolmekymppisenä oltaisiin edes hengissä. Nyt ollaan 50 ja rapiat, ja kaikki helvetin hyvässä iskussa. Onhan tää upeeta!

Keväällä tehdään kaikki keikat mitkä ovat suinkin vallitsevissa olosuhteissa mahdollisia tehdä. Kesällä festivaalit ja kyläjuhlat, kaikenlaiset ihanat tapahtumat. Syksyllä syntymäpäiväkiertue asianmukaisine juhlallisuuksineen.

Otetaan tästä vuodesta ilo irti!” tunnelmoi Ilkka Alanko.

Neljä Ruusua on Joensuussa vuonna 1982 perustettu bändi, joka on julkaissut 16 studioalbumia sekä kolme kokoelmaa, joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Streameja kappaleille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoonaa.

Ruusuilla on ollut uransa aikana huikeat 27 top20-radiohittiä, joihin kuuluvat mm. klassikot ”Juppihippipunkkari”, ”Poplaulajan vapaapäivä”, ”Hunningolla”, ”Luotsivene”, ”Popmuseo”, ”Valuva taivas”, ”Missä vaan” ja ”Elän vain kerran” sekä tuoreemmat kappaleet kuten ”Viimeinen valssi”, ”Surutulitus”, ”Sininen sunnuntai”, ”Mustia ruusuja” ja ”Älä luovuta (Noli cedere).

Yhtye on edelleen alkuperäiskokoonpanossaan; Ilkka Alanko (laulu, kitara), Petteri ”Kode” Koistinen (kitara), Jari ”Lade” Laakkonen (basso), Kari ”Kämy” Kämäräinen (rummut).

ESITYSPÄIVÄ JA LIPUT

Kehräämö

La 5.11. klo 21

Liput 32€​​​​​​​

K-18​​​​​​​​​​​​​

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua


​​​​​​​NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA​​​​​​​