La 2.12. klo 18 Mentalisti Pete Poskiparta | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

La 2.12. klo 18
Mentalisti Pete Poskiparta
​​​​​​​Loppuunvarattu
​​​​​​

Suomen ykkösmentalisti Pete Poskiparta saapuu Kehräämöön! Poskiparta lukee yleisön ajatuksia, leikkii mielen illuusioilla ja kokeilee muistinsa rajoja.

La 2.12. klo 18 | Liput 30/26/17€
​​​​​​​

Info​​​​​​​

Suomen ykkösmentalistin Pete Poskiparran esitykset ovat eräänlaisia mielen ihmeiden konsertteja, joissa esiintyjä ja yleisö pelaavat yhteen kuin taitava jazz-orkesteri. Ainutlaatuinen kokonaisuus syntyy joka ilta vaihtuvasta sisällöstä, johon on poimittu Peten hämmästyttävimmät osuudet vuosien varrelta sekä koko joukko uutta ja ennen näkemätöntä materiaalia!

Koko valloittavan persoonansa peliin heittävä mentalisti lukee yleisön ajatuksia, leikkii mielen illuusioilla ja kokeilee muistinsa rajoja. Esitystä on helppo kuvailla sanoilla hauska ja hämmästyttävä, sillä se saa yleisönsä nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen.

Pete Poskiparta on Vuoden Taikuri 2014 Suomessa, kansainvälisen Dunninger Memorial Award 2019 palkinnon voittaja (mentalismin arvostetuin palkinto maailmassa) sekä Suomen yrittäjien valitsema Vuoden yksinyrittäjä 2021. Hänen kiertueensa ovat keränneet jo yli 33 000 katsojaa ympäri Suomen.

Esityspäivä ja liput​​​​​​​

Kehräämö

La 2.12. klo 18 Loppuunvarattu

Liput 30/26/17€

Kesto n. 2h (sis. väliajan)
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA