Emme vaadi koronapassia tällä hetkellä! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

La 29.1.
IHAN SEELANA

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma.

​​​​​​​La 29.1. klo 18 | Liput 32€
​​​​​​​Kaikissa Rakastajat-teatterin tapahtumissa huomioidaan ajankohtaiset määräykset ja suositukset, ja hygieniatasoa on nostettu entisestään. Lue Turvallisesti teatteriin -ohjeistus täältä.​​​​​​​ Teatteri varaa oikeuden muutoksiin.


INFO

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Seela ja Kari ovat tunteneet toisensa vuodesta 1973 ja siitä lähtien myös työskennelleet paljon yhdessä. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa. Seela tarjoaa myös joitakin pieniä näytteitä taiteestaan.

Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui rakastettu näyttelijä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.

Työryhmä:
Seela Sella
Are Nikkinen, Lari Palander, Kari Paukkunen, Leena Tamminen
Tuotanto: KP-Ideat Oy/Kulttuurikone ja Stoa
ESITYSPÄIVÄT JA LIPUT

Kehräämö

La 29.1. klo 18

Liput 32€

​​​​​​​Kesto 2h (sis. väliajan)
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua​​​​​​​NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA