Tilausohjelmisto | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Tilausohjelmisto
​​​​​​​

Koulutukset

Teatterinjohtajamme Angelika ja näyttelijämme Henri vetävät erilaisia koulutuksia yhteisöille ja yrityksille. Valmennusten painopisteitä voivat olla esim. ryhmäytyminen, vuorovaikutus, tiimityöskentely, konfliktien purkaminen, työssä jaksaminen, esiintyminen sekä työnohjaus joko yksilö- tai ryhmätyönä.


Kysy tarjousta! Lisätiedot ja varaukset angelika@rakastajat.fi.Lue lisää

Työpajat

Näyttelijämme Henri vetää koululaisille ja opiskelijoille erilaisia luovan ilmaisun työpajoja, joissa on harjoiteltu esimerkiksi vuorovaikutustaitoja, esiintymistä ja improvisaatiota. Esiintymistä lähestytään innostavasti teatteripelein ja -leikein.

Henri on ohjannut vuosia lasten ja nuorten teatteritoimintaa Porin Teatterinuorissa ja Leikkiteatterissa. Viime aikoina hän on vetänyt työpajoja ja kerhoja peruskouluissa ja lukioissa Porissa.


Kysy tarjousta! Lisätiedot ja varaukset henri@rakastajat.fi.


Improvisaatio- ja musiikkiohjelma

Virkistä tapahtumaasi lennokkaalla improvisaatiolla tai musiikkinumeroilla! Rakastajien omat näyttelijät Angelika Meusel ja Henri Välikangas sekä useat vierailevat näyttelijät tuovat vauhtia illan ohjelmaan eri kokoonpanoin (3-6 esiintyjää) toiveistanne riippuen.

Improvisaatio-ohjelman sisältö saattaa koostua mitä erikoisimmista kohtauksista ja tilanteista, joihin yleisö saa vaikuttaa, turvallisesti katsomosta käsin toki. Lennosta syntyvät hahmot, tunnetilat ja tyylilajit sinkoilevat riemastuttavalla tavalla. Improvisaatiota voi säestää lisäksi impromuusikko.

Lisäksi tapahtumaa voivat rytmittää erilaiset musiikkinumerot, alkaen pianistin ja laulajan duosta isoihin rock-bändehin. Teemme yhteistyötä paikallisten muusikoiden kanssa ja kasaamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden!

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi! Lisätiedot ja varaukset: henri@rakastajat.fi


Juontajat tapahtumaanne​​​​​​​

Haluaisitko tilaisuudellesi juontajan, seremoniamestarin tai ohjelmavastaavan? Rakastajat-teatterin kautta saat ammattitaitoisen juontajan pitämään huolta illan aikatauluista, lämmittelemään yleisöä ja hoitamaan puhumisen puolestasi. Rakastajat-teatterin Angelika ja Henri ovat vankan ammattimaisia housteja, joiden lukuisista tapahtumista kertynyt kokemus vaihtelee intiimeistä tapahtumista festivaalilavoille asti!


Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi! Lisätiedot: henri@rakastajat.fi