​​​​​​​Turvallisesti teatteriin - TUTUSTU TURVALLISUUSOHJEISIIMME

Lue ohjeet ennen lipun ostoa ja teatteriin saapumista.

turvallisuusohjeemme

Me Rakastajat-teatterissa pidämme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuutta ja terveyttä ensisijaisen tärkeänä. Olemme sitoutuneet kansalliseen esittävien taiteiden yhteislinjaukseen. Alla olevat toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeita, seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia tarpeen mukaan.

Yleiset turvallisuusohjeemme:

1. Kehräämöön saavutaan pääsisäänkäynniltä. Vahtimestari päästää kerrallaan yhden seurueen sisään lipuntarkastusta varten. Pidäthän huolta turvaväleistä.

2. Desinfioi kätesi teatteriin tullessa. Käsidesiä on tarjolla myös narikkatiskillä, wc-tiloissa, baaritiskien kummassakin päässä.

3. Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä. Aivastaminen tai yskiminen tulee tehdä ympäristöä suojaten joko omaan kyynärtaipeeseen tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

4. Wc-tilojen siivous desinfioivin ainein tehdään myös väliajan aikana, erityisesti kiinnittäen huomiota ovenkahvoihin ja wc-huuhtelupainikkeisiin. Myös baaritiski pyyhitään tehostetusti.

5. Katsomossa ei ole numeroituja paikkoja, vaan henkilökuntamme ohjaa katsojat paikoilleen teatteriin tultaessa. Sali täytetään turvavälejä noudattaen. Huomaathan, että teemme istumakartan seurueittan. Ostaessasi lippuja useammalle henkilölle, sinun tulee ilmoittaa seureen välisistä turvavälitarpeista etukäteen osoitteeseen info@rakastajat.fi.

6. Pyydämme katsojia ostamaan liput ennakkoon. Lipunmyynnissä suositaan sähköistä palvelua, jolloin asiakkaan tiedot jäävät rekisteriin ja mahdollisen tartuntaketjun selvittäminen ja yhteydenotto helpottuu. Ovilipunmyynnin yhteydessä lipunmyyjä kirjaa ylös lipun ostajan nimen/puhelinnumeron. Mikäli lipun ostaja ei omista syistään halua k.o. tietoja antaa, on tämä syy evätä pääsy teatterisaliin.

7. Poikkeusolojen vallitessa vaatenarikka ei ole käytössä. Asiakkaat ottavat päällysvaatteensa mukaan saliin omille istuimilleen.

8. Mikäli esityksen ja/tai väliajan aikana on baarimyyntiä (juomaa tai ruokaa) teatterisalissa, teatterin henkilökunta ohjeistaa riittävien turvavälien pitämisessä jonotuksen aikana. Jonotusmerkinnät ovat myös teipein lattiassa. Pidäthän turvaväleistä huolta myös itse.

9. Lippu- ja virvokemyynnissä hyväksytään toistaiseksi vain korttimaksut. Käteistä rahaa ei käsitellä.

10. Niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin osalta korostetaan tarvetta pysyä kotona vaikka lievienkin sairauden oireiden ilmetessä. Hankitun lipun voi vaihtaa lahjakorttiin tai myöhempään esitykseen, ilmoittamalla meille asiasta viimeistään kaksi tuntia ennen esityksen alkua. Voit laittaa meille sähköpostia info@rakastajat.fi​​​​​​​ tai soittaa aukioloaikoinamme lipunmyynnin numeroon.


TEHDÄÄN YHDESSÄ TEATTERIKÄYNNISTÄ TURVALLINEN!

-Rakastajat-teatterin henkilökunta

Sairastapauksissa

Tunnen flunssasoireita, mutta minulla on lippu illan esitykseen. Mitä teen?​​​​​​​

Älä tule sairaana teatteriin. Voit vaihtaa hankitun lipun lahjakorttiin tai myöhempään esitykseen ilmoittamalla meille asiasta viimeistään kaksi tuntia ennen esityksen alkua. Voit laittaa meille sähköpostia info@rakastajat.fi​​​​​​​ tai soittaa aukioloaikoinamme lipunmyynnin numeroon.


Katso muut yhteystietomme täältä.