Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

avoin työpaikka
​​​​​​​Rakastajat-teatteri etsii
vastaavaa tuottajaaVASTAAVA TUOTTAJA

Rakastajat-teatteri etsii vastaavaa tuottajaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan ajaksi 1.10. alkaen tai mahdollisimman pian.

Etsimme Rakastajat-teatteriin dynaamista ja kokenutta tuottajaa, joka hallitsee teatterin hallinnon ja talouden, sopimukset, tuotantoprosessit, niiden suunnittelun, budjetoinnin, aikataulutuksen ja raportoinnin. Hän toimii muun tuotantotiimin kanssa yhteistyössä ja kykenee kehittämään teatterin viestintää, markkinointia ja toimintaa yleisesti. Lisäksi hän hallitsee isot kokonaisuudet ja toimii aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden, eri sidosryhmien ja alan verkostojen kanssa.

Rakastajat-teatteri on porilainen ammattiteatteri, joka on tämän vuoden alusta valtionosuuden piirissä. Omia ensi-iltoja teatterilla on vuosittain 2-5, lisäksi teatteri toimii vastaanottavana vierailuteatterina ja bändi-iltojen tuottajana. Teatteri tekee myös yleisötyötä ja tuottaa erilaisia tapahtumia, mm. 23 vuotta Vapaiden ammattiryhmien Lain§uojattomat-teatterifestivaalia, joka nyt on siirtynyt Iisalmeen. Teatteri tarjoaa monipuolisen, itsenäisen, vastuullisen ja kiinnostavan työn teatterialan osaajalle.

Työ on kokoaikainen tai 80 % työaika. Työpaikka sijaitsee Porissa.

Palkkaus: Teatterialan työehtosopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.8. teatterinjohtaja Angelika Meuselille angelika@rakastajat.fi

Lisätietoja voit kysyä myös häneltä, sähköpostitse tai puhelimitse +358445933414.

Hakemusliitteet:

  • Kattava CV (koulutus, työkokemus, vahvuudet ja erityistaidot)
  • Lyhyt motivaatiokirje, miksi haet juuri meille töihin (max 1500 merkkiä).
  • Hakemukseen voi halutessa liittää myös lyhyen 5 min videoesittelyn itsestä.