Pe 24.11. klo 19 ​​​​​​​Rakastan sua ja Abbaa | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Pe 24.11. klo 19
​​​​​​​Rakastan sua ja Abbaa

Minna Kivelä ja Ilkka Merivaara tuovat Kehräämön näyttämölle lämpimän musiikkikomedian, jossa käydään läpi avioparin Tuiren ja Kaukon vivahteikasta elämää ensitapaamisesta tähän päivään.

Pe 24.11. klo 19 | Liput 30/26/17€
​​​​​​​

Info​​​​​​​

Aviopari Tuire ja Kauko ovat kaksin kiertäneet Suomea yli 30 vuotta omalla musiikkiesityksellään. Keikkamatkoilla on rakastettu, riidelty, synnytetty ja sairastettu, mutta ennen kaikkea esiinnytty.

Nyt Tuire on huomannut Kaukossa jotain muuttuneen. Kauko haluaa itsepintaisesti lähteä käymään Jyväskylässä – siellähän oli ennen Tuirea ollut se heila. Entä muisteleeko Kauko vielä iltaa Leningradissa 1984? Mitä Tuiren ja lipevän matkanjohtajan Sjöströmin välillä silloin tapahtui? Miksi Tuire kieltäytyy puhumasta illasta? Puhumattomat asiat tuovat kitkaa pariskunnan välille ja Tuire päättää selvittää mistä on kyse.

Lämmin musiikkikomedia Rakastan sua ja Abbaa kertoo Tuiren ja Kaukon tarinan ensitapaamisesta tähän päivään. Viimeisten 40 vuoden hittikappaleet siivittävät muistoja tanssilavoilta ja kauppakeskusten avajaisista, kun Tuire ja Kauko ajelevat pakettivolkkarillaan halki Suomen hankien ja kesäisten niemen notkojen. Mitä tapahtuikaan silloin, kun J.Karjalaisen Doris oli kesäkuun ykkönen? Ja saiko Sjöström haluamansa Moskovan valojen syttyessä? Entä mikä on Tuiren ja Kaukon "se meidän laulu”? Soiko se vielä?

Esityspäivä ja liput

Kehräämö

Pe 24.11. klo 19

Liput 30/26/17€

Kesto n. 2h (sis. väliajan)
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.


Tekijät

Ohjaus ja käsikirjoitus: Minna Koskela
Rooleissa: Minna Kivelä ja Ilkka Merivaara


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA