Hei, minä olen jasmin | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Hei, minä olen jasmin

Heippa! Minä olen Jasmin, 19-vuotias matkailualan opiskelija ja olen nyt koulutussopimus jaksolla Rakastajat-teatterissa. Opiskelen matkailupalvelujen tuottajaksi ja tapahtumajärjestäjäksi. Valitsin matkailualan koska se on hieno tapa työskennellä erilaisten ihmisten kanssa.
Olen kotoisin Kristiinankaupungista, ja Porissa olen asunut nyt vasta vuoden. On ollut mukavaa tutustua uuteen kaupunkiin.
Kotona Kristiinankaupungissa minulla on neljä hullua kissaa, joiden luo menen aina vapaapäivisin. Sen lisäksi vapaa-ajalla tykkään mm. kuunnella musiikkia ja lukea kirjoja. Musiikki on aina ollut minulla lähellä sydäntä, ja pienenä toivoinkin voivani työskennellä isona musiikin parissa. Valitettavasti ujous ja esiintymiskammo veivät voiton, ja luovuin niistä haaveista. Mutta ehkä vielä jonain päivänä! (Ja onneksi voi laulaa ja soittaa aina silloin kun muut eivät ole kuulemassa!)
Työskentelen Rakastajat-teatterissa tammikuun loppuun asti. Tältä kahden kuukauden jaksolta odotan mielenkiinnolla kaikkea uuden oppimista. On kiva saada uutta ja erilaista asiakaspalvelu kokemusta, sekä oppia miten monipuolista on työskennellä teatterissa. On myös hauskaa, että yksikään päivä ei ole samanlainen, ja on ollut ilo tutustua uusiin ihmisiin! Toivotaan että pystymme järjestämään Metroporis-esitykset tammikuussa, jotta pääsisin työskentelemään myös niiden parissa.

Hyvää Joulun odotusta kaikille, ja toivottavasti nähdään esityksissä!

Ps. Kuvissa näkyy Jussi, Tesla ja Nissinen.