Kausikortti yrityksille | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

KAUSIKORTTI YRITYKSILLE
Kulttuuria koko henkilöstölle edullisesti!


Rakastajat-teatterin kausikortilla yrityksenne henkilöstö pääsee joustavasti ja edullisesti sykähdyttävien kulttuurielämysten pariin. Yrityksenne voi itse hallinnoida kortin käyttöä ja lippuvaraukset onnistuvat helposti yrityksellenne kohdistetun lomakkeen kautta.

Rakastajat-teatteri tarjoaa peräti 40-50 tapahtumaa kausittain eli lähemmäs 100 tapahtumaa vuodessa! Ohjelmisto on monipuolinen - Rakastajien oman ohjelmiston lisäksi tuomme Poriin kiinnostavia teatterivierailuja ja nauruhermoja herisyttäviä stand up -keikkoja. Tapahtumia järjestetään sekä Kehräämössä että Studio Hilkassa.

Kausikortilla yrityksenne voi ostaa kulttuuria koko henkilöstölle edullisesti. Kortilla saa vapaalippuja esityksiin ja säästää selvästi lippujen hinnassa - hyöty on sitä suurempi, mitä enemmän esityksissä käy! Kausikortilla yhden lipun hinnaksi jää alimmillaan 16 €/lippu (norm. 28-38 €). Kuukausittainen säästö on yli 50 % lippuhinnoista.

Yrityksellänne on mahdollisuus tilata kahdenlaisia kausikortteja. Kortista riippuen se oikeuttaa joko kahteen (2) tai neljään (4) vapaalippuun/esitys. Musiikkikeikat ja -konsertit eivät lukeudu kausikorttiin.

Lippuvaraukset tehdään etukäteen lomakkeella, josta ne siirtyvät lipunvarausjärjestelmään - helppoa! Varatut liput saa lunastettua ovelta.

Laskutus onnistuu kuukausittain, kaksi kertaa vuodessa/kaudessa tai kertalaskutuksena.

Kausikortti

1600 €/ kevätkausi/syyskausi
(320 €/kuukaudessa)

2900 €/koko vuosi 2024
(290 € kuukaudessa)

Hinta sisältää 2 vapaalippua/esitys.

​​​​​​​Kausikortti XL

2900 €/kevätkausi/syyskausi
(580 € kuukaudessa)

5000 €/koko vuosi 2024
(500 € kuukaudessa)

Hinta sisältää 4 vapaalippua/esitys.Jos kaipaatte vielä lisätietoa kausikortista, ottakaa yhteyttä karoliina@rakastajat.fi