Palvelut yrityksille | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

PALVELUT YRITYKSILLE

Rakastajien uniikit tilat muuntuvat moneksi - palvelemme yrityksiä sydämellä ja ammattitaidolla! Me hoidamme puolestanne kaiken - teidän tarvitsee tulla vain paikalle!

RYHMÄVARAUKSET JA
TILAUSNÄYTÖKSET

Onko suunnitelmissa viihdyttävä ilta teatterin, stand upin tai musiikin parissa? Yrityksenne voi varata meiltä tilausnäytöksen tai tehdä ryhmä-
varauksia esityksiin. Yli 30 henkilön varauksiin saa ryhmäalennuksen.

Kauttamme onnistuu myös makoisat tarjoilut ja paikkavaraukset ryhmille.

Lue lisää ryhmävarauksista täältä tai ole yhteydessä osoitteeseen info@rakastajat.fi.


KAUSIKORTIT

Rakastajien kausikortilla voi ostaa kulttuuria koko henkilöstölle edullisesti. Kortilla saa vapaalippuja Rakastajien monipuoliseen ohjelmistoon ja säästää selvästi lippujen hinnassa - hyöty on sitä suurempi, mitä enemmän esityksissä käy!

Henkilökuntaa ja asiakkaita voi myös ilahduttaa Rakastajien lahjakortilla.

Lue lisää kausikorteista täältä.

YRITYSJUHLAT JA MUUT TILAISUUDET

Rakastajien tilat muuntuvat mutkattomasti myös yritysjuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Miltä kuulostaisi vuosijuhla, tiimipäivä, kauden kick-off tai päätösbileet Kehräämössä? Tai cocktailtilaisuus intiimissä Studio Hilkassa?

Myös oheisohjelma tai tapahtuman juonto onnistuu kauttamme. Rakastajien oma keittiö loihtii maukkaat tarjoilut tilaisuuteenne. Ravintolassa on A-oikeudet.

Lue lisää täältä.

KOKOUSPAKETIT

Kehräämö ja Studio Hilkka soveltuvat mainiosti kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Uniikki miljöö, toimiva tekniikka ja lämmin tunnelma mahdollistavat onnistuneen kokouspäivän.

Tarjoamme eripituisia kokouspaketteja joka lähtöön aamupalakokouksista koko päivän kokouksiin. Paketit sisältävät aina tilan, tekniikan, teknikon ja herkulliset tarjoilut. Meiltä saatte myös aamunavauksen tai loppukevennyksen.

Lue lisää täältä.​​​​​​​TILAUSOHJELMISTO

Mitä ohjelmaa juhliin tai kokouspäivään? Täydentäkää tilaisuuttanne vaikka lennokkaalla improvisaatioesityksellä tai musiikkiohjelmalla. Tilausohjelmistomme piristää ja rytmittää kokouspäivää ja nostaa yritystilaisuutenne aivan uudelletasolle. Esiinnymme myös mm. englanniksi.

Tilausohjelmistoon voi tutustua täältä.

VALMENNUKSET JA VIRKISTYSPÄIVÄT

Rakastajat tarjoavat myös erikokoisia valmennus-
paketteja yrityksille. Ne räätälöidään teidän toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Valmennusten painopisteitä voivat olla esim. vuorovaikutus, tiimityöskentely, työhyvinvointi ja työssä jaksaminen tai vaikka esiintyminen.

Myös valmennuspaketteihin voi liittää suussa sulavat tarjoilut.

Lue valmennuksista lisää täältä.