Tilausohjelmisto | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Tilausohjelmisto
​​​​​​​

VOOOSH!

Katsojien ja kriitikoiden ylistämä VOOOSH! on ravisuttava monologinäytelmä koulukiusaamisesta ja siitä selviytymisestä. VOOOSH! esittelee nuoren ihmisen selviytymisstrategiaa maailmassa, jossa toinen ihminen on uhka.


Ikäsuositus K13 | Kesto n. 1h (ei väliaikaa)

Tilausnäytös voidaan järjestää Kehräämössä tai tilata paikan päälle.


Kysy tarjousta! Lisätiedot ja varaukset henri@rakastajat.fi.Lue lisää

Koulutukset

Teatterinjohtajamme Angelika ja näyttelijämme Henri vetävät erilaisia koulutuksia yhteisöille ja yrityksille. Valmennusten painopisteitä voivat olla esim. ryhmäytyminen, vuorovaikutus, tiimityöskentely, konfliktien purkaminen, työssä jaksaminen, esiintyminen sekä työnohjaus joko yksilö- tai ryhmätyönä.


Kysy tarjousta! Lisätiedot ja varaukset henri@rakastajat.fi.Lue lisää

Työpajat

Näyttelijämme Henri vetää koululaisille ja opiskelijoille erilaisia luovan ilmaisun työpajoja, joissa on harjoiteltu esimerkiksi vuorovaikutustaitoja, esiintymistä ja improvisaatiota. Esiintymistä lähestytään innostavasti teatteripelein ja -leikein.

Henri on ohjannut vuosia lasten ja nuorten teatteritoimintaa Porin Teatterinuorissa ja Leikkiteatterissa. Viime aikoina hän on vetänyt työpajoja ja kerhoja peruskouluissa ja lukioissa Porissa.


Kysy tarjousta! Lisätiedot ja varaukset henri@rakastajat.fi.


IMPROVISAATIO- JA MUSIIKKIOHJELMA

Virkistä tapahtumaasi lennokkaalla improvisaatiolla tai musiikkinumeroilla! Rakastajien omat näyttelijät Angelika Meusel ja Henri Välikangas sekä vierailijat Maarit ja Teemu Niemelä tuovat vauhtia illan ohjelmaan eri kokoonpanoin toiveistanne riippuen.

Improvisaatio-ohjelman sisältö saattaa koostua mitä erikoisimmista kohtauksista ja tilanteista, joihin yleisö saa vaikuttaa, turvallisesti katsomosta käsin toki. Lennosta syntyvät hahmot, tunnetilat ja tyylilajit sinkoilevat riemastuttavalla tavalla.

Lisäksi tapahtumaa voivat rytmittää erilaiset musiikkinumerot Maaritin ja Teemun tulkitsemina. Heidän repetuaariinsa lukeutuu kattava otanta kotimaisista ja kansainvälisistä klassikoista. Vieraana voi piipahtaa myös Henri.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi! Lisätiedot ja varaukset: henri@rakastajat.fi