Saapumisohje | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Saapumisohje

Rakastajat-teatterilla on kaksi teatteritilaa. Tarkistathan teatterin nettisivuilta tai lipustasi kumpaan tilaan olet esitystä tulossa katsomaan.

Kehräämö sijaitsee ostoskeskus Puuvillan ympäristössä. Katuosoite on Pohjoisranta 11 tai Pumpulikatu. Löydät meidät myös Google Mapsista nimellä Rakastajat-teatteri tai Kehräämö Pori. Teatterin sisäänkäynti on Café Solon terassin takana. Parkkitilaa on Kehräämön vieressä. Pääset meille kätevästi myös esimerkiksi CITY-bussilla. Myös yhteistyökumppanimme Satakunnan aluetaksi kyyditsee sinut mielellään meille ja kotiisi illan päätteeksi. Kehräämö on täysin esteetön.

Studio Hilkka sijaitsee Kulttuuritalo Anniksen kanssa samassa pihapiirissä Porin keskustassa. Käyntiosoite on Valtakatu 22. Sisäänkäynti tapahtuu Annankadun puolelta, sisäpihalta. Studio Hilkka ei ole täysin esteetön, mutta henkilökuntamme auttaa sisäänkäynnillä, jos tulet pyörätuolilla. Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli saavut pyörätuolilla, osoitteeseen info@rakastajat.fi.

Ovet avataan tuntia aiemmin, ellei toisin sanota. Saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Teatteriesityksissä, stand up -keikoilla sekä konserteissa on istumapaikat. Niitä ei ole numeroitu, joten voitte valita paikkanne vapaasti. Kevään ROCK, RÄNNI & RAKKAUS -esityksissä on numeroidut paikat. Mikäli olet liikuntarajoitteinen, ilmoitathan tästä etukäteen, jotta osaamme varata sinulle ja mahdolliselle avustajallesi sopivat paikat.

Keikoilla on seisomapaikat. Mikäli olet liikuntarajoitteinen ja tarvitset istumapaikan, ilmoitathan tästä etukäteen. Löydät nettisivuiltamme tiedon kunkin musiikkiesityksen sivulta, onko tapahtumassa istuma- vai seisomapaikat. ​​​​​​​

Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita ja odotamme tätä myös asiakkailtamme. Mikäli huomaat epäasiallista kohtelua, kerrothan siitä henkilökunnallemme.

Esityksen jälkeen lähetämme sinulle palautekyselyn. Olisi ihanaa, jos vastaisit siihen! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan joka kuukausi kahden hengen liput haluamaasi esitykseen.

Tervetuloa teatteriin!