Rakastajat-teatterin valmennukset | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Rakastajat-teatterin valmennukset

Mitkä ovat teidän työyhteisönne tarpeet?

Työhyvinvointi – Vuorovaikutus – Esiintyminen

Me Rakastajat-teatterissa räätälöimme toiveidenne pohjalta juuri teille sopivan valmennuskokonaisuuden ja toteutamme sen ainutlaatuisella, hauskalla ja toimivalla tavalla.

Toteutamme tarpeenne mukaan työhyvinvointivalmennukset, jotka lisäävät työyhteisönne sitoutumista, motivaatiota, luovuutta, rohkeutta ja paineisten tilanteiden hallintaa – huumoria unohtamatta! Valmennuksissa syntyy uusia oivalluksia, henkilökunnan työmotivaatio ja ongelmanratkaisukyky paranee ja vuorovaikutustaidot kehittyvät. Kaikki tämä vaikuttaa ratkaisevasti työilmapiiriin.

Valmennusten painopisteitä voivat olla esim. ryhmäytyminen, vuorovaikutus, tiimityöskentely, konfliktien purkaminen, työssä jaksaminen, esiintyminen sekä työnohjaus joko yksilö- tai ryhmätyönä.
​​​​​​​

Ota yhteyttä:

Angelika Meusel, teatterinjohtaja, näyttelijä (FIA)

angelika@rakastajat.fi

Henri Välikangas, näyttelijä (FIA)

henri@rakastajat.fi


Saatua palautetta

"Itseensä keskittyminen ja itsestään puhuminen vapautti lukkoisia solmuja. Illalla minulla oli raukea ja rauhallinen olo, aamulla huomasin olevani virkeämpi ja energisempi kuin pitkään aikaan."

"Tilaisuus oli virkistävän erilainen verattuna useimpiin muihin vastaaviin... Tämän tapainen lähestymistapa ja tutustuminen itseensä tuntui rauhoittavalta. Erittäin hyvin toimiva työyhteisön yhteisenä prosessina."

"Työyhteisön jäsenet, jotka osallistuivat valmennukseen, hitsautuivat todella hyvin yhteen."

"Valmennus oli yhdellä sanalla loistava."