Rakastajien lippulinja

Huom. Lippulinja on kesätauolla 5.6. - 7.8. välisen ajan!

Avaamme jälleen tiistaina 8.8. klo 11:00 alkaen,

Avoinna näytöskausina:

8.8. alkaen Lippulinjan uudet aukioloajat ovat:

ti 11:00 – 14.:00 ja 16:00 - 18:00
ke - pe 11:00 – 14:00

Yhteystiedot

puh. 02 633 0125 | info@rakastajat.fi

Pohjoisranta 11, 28100 Pori
(Kulttuuritehdas Kehräämön rakennuksen joenpuoleinen pääty)

Auki ollessamme voit käydä paikan päällä ostamassa/ varaamassa esitysten lippuja. Voit myös varata lippuja ja tiedustella palveluistamme puhelimitse numerosta (02) 633 0125.

Lippuvaraukset, ryhmätiedustelut sekä muut kyselyt palveluistamme voit laittaa myös osoitteeseen info(a)rakastajat.fi. Kuittaamme sähköpostiviestit ja varaukset aina sähköpostia päivystäessämme.

Puhelimemme voivat valitettavasti olla toisinaan ruuhkautuneita. Näissä tapauksissa suosittelemme lähestymään sähköpostitse tai yrittämään uudelleen myöhemmin!

Ovilipunmyynti esityksiin, joissa on vielä tilaa, avautuu tuntia ennen esitystä esityspaikalla.

Liput vuorokauden ympäri myös suoraan nettisivujemme kautta!

Lippujen ostaminen verkosta on simppeliä: klikkaa auki esitys, johon liput haluat. Sivun oikeaan reunaan avautuu valikko, josta voit valita lipputyypin ja lippujen määrän. Tämän jälkeen ohjaudut nettikauppaan, jossa lippujen maksu onnistuu verkkopankkitunnuksilla. Liput tulevat sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli jostain syystä et saa lippuja sähköpostiisi, vaikka olet saanut maksuvahvistuksen Paytraililtä, olethan yhteydessä Lippulinjaan, niin lähetämme liput sähköpostiisi uudelleen (jos suinkin mahdollista, otathan nelinumeroisen tilaustunnuksen ylös)!

Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta tai lunasteta takaisin!

Lippujen hintaryhmät

Osaan esityksistä on tarjolla edullisemmat hinnat, joihin oikeutettuja ovat eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet sekä siviilipalveluksessa olevat.

Mikäli esitykseen on kolme eri lipun hintaa, esim 25/21/15€, on tällöin ensimmäinen hinta normaalihinta, keskimmäinen eläkeläislipun hinta, ja edullisimman lipun voivat lunastaa opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja siviilipalveluksessa olevat.

Jos lippujen hintoja on kaksi, esim. 29/25€, on alennushinta kaikille edellä mainituille alennusryhmille sama.

Mikäli esityksessä ei ole kuin yksi lipun hinta, on kyseessä vierailunäytös, johon meillä ei ole ollut mahdollisuutta alennusmahdollisuutta tarjota, vaan lipun hinta on kaikille sama.

Huomioithan, että oikeus alennukseen on kysyttäessä voitava todistaa! Muuten oikeutta alennushintaiseen lippuun ei ole.

Lippuvaraukset

Lippuja voit varata sähköpostitse (kuittaamme varaukset aina!), puhelimitse sekä paikan päällä Lippulinjassa.

Sähköpostitse varatessa tulee viestissä olla:

  • Varaajan nimi ja yhteystiedot
  • Esityksen nimi ja ajankohta
  • Varattavien lippujen lukumäärä
  • Tieto mahdollisista liikuntarajoitteisista tulijoista ja muista vastaavista käytännön seikoista

Lippujen lunastus

Lippuvarausten voimassaoloaika on yksi viikko. Liput on lunastettava viikon sisällä varauksen tekemisestä, eli esimerkiksi tiistaina varatut liput on lunastettava viimeistään seuraavan viikon tiistain aikana. Huomioithan, että aukioloajoistamme johtuen maanantaisin vahvistetut sähköpostivaraukset tulee lunastaa viimeistään saman viikon perjantaina.

Määräajan umpeutuessa varaus purkautuu automaattisesti ja liput palautuvat takaisin myyntiin.
Mikäli varaat lipun samana iltana olevaan esitykseen, voi liput lunastaa ovimyynnistä esityspaikalta viimeistään puoli tuntia ennen esitystä. Määräaikaan mennessä lunastamatta jääneet liput vapautuvat ovimyyntiin.

Maksuvälineet Lippulinjassa:

  • käteinen
  • pankki- ja luottokortit (ei American Express)
  • kulttuurisetelit (Smartum ja TYKY)
  • Smartum -saldokortti
  • TYKY-online
  • Rakastajien lahjakortti

Ryhmien (yli 10 hlö) lippujen lunastus

Lopullinen henkilömäärä tulee vahvistaa ja liput lunastaa viimeistään kuukautta (1 kk) ennen tulevaa näytöstä. Vahvistuksen tehtyänne postitamme liput sekä laskun haluamaanne osoitteeseen (käsittelykulu 5€/lasku), tai voitte myös maksaa ja noutaa liput paikan päältä Lippulinjasta viimeistään kaksi viikkoa ennen esitystä.

Paikkavaraukset

Istumapaikkamme katsomoissa ovat numeroimattomia.

Vähintään 10 hengen ryhmille tehdään varaajan nimellä paikkavaraus, mikäli ryhmälle on tilattu esityksen yhteyteen tarjoilua, esim. leivoskahvit, piccolokuohuviinit tai ruokailu. Tilatut tarjoilut voi maksaa joko laskulla (käsittelykulu 5€/lasku) tai paikan päällä Rakastajien Lippulinjassa. Tarjoilu tulee varata ja maksaa lippujen lunastuksen yhteydessä.Voitte tilata tarjoilun joko ennen esitystä tai väliajalle, esityksestä ja toiveistanne riippuen. A-oikeuksin varustetut teatteriravintolamme aukeavat tuntia ennen esitystä ja palvelevat myös väliajalla, mikäli esityksessä sellainen on.

​Esityksen peruuntuessa

Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Tällöin asiakas voi vaihtaa lipun johonkin toiseen samanhintaiseen esitykseen tai saa lippuhinnan arvoisen lahjakortin. Teatteri ei vastaa muista peruutuksen tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Teatteri pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.