Henrietta-show | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

​​​​​​​Pe 7.6. klo 19.00
​​​​​​​Henrietta-show Teatterifestivaali Lain§uojattomilla

Komediaa! Musiikkia! Tanssia! Ja koko niiden väleihin mahtuva sateenkaaren kirjo! Ravintola Raatihuoneen täyttää festivaaliperjantaina utuinen kabareen henki, kun rakastettu Henri Välikankaan drag queen Henrietta van Fittan saapuu​​​​​​​ Iisalmeen Teatterifestivaali Lain§uojattomille!

Liput myy KokoTeatteri.
​​​​​​​

Info

Komediaa! Musiikkia! Tanssia!

Rakastettu drag queen Henrietta van Fittan vetää jälleen showkenkänsä jalkaan. Esitys ammentaa perinteisestä ja intiimistä kabareen tunnelmasta, mutta mikään ei ole turvassa Henrietan mankelilta, joka herättää vanhoissa rypyissä pahennusta! Naururyppyjä ei kuitenkaan sileäksi saada kun huumori menee ajoittain niin roisiksi, että korvat alkavat helottaa.

Illan musiikista vastaa rakkaan tähtemme partner in crime, muusikko Mikko Viinamäki, jolla on matkan varrella sormensa pelissä monessa muussakin kuin pianon koskettimissa.

Selvitellessään Henrietan likapyykkiä kaksikko rummuttaa menemään sellaista tahtia, että jopa Tarja Halosen tanssijalkaa alkaa vipattaa. Henrietan omalakinen maailma sisältää ronskeja matkatarinoita, asunvaihtonumeroita, fyysistä komediaa, paljon musiikkia ja tanssia sekä hyppysellisen kotiseudun viha-rakkautta. Tilkkutäkkiä pitää kasassa hienovireinen punainen lanka joka kutoutuu, harvinaista kyllä, Henrietan sydämenasioiden ympärille.

Esitys on jotain täysin odottamatonta ja tarraa katsojan mukaansa. Luvassa on ainutlaatuinen ilta ja Henrietan tuntien takinkääntö jos toinenkin. Sydämellisesti tervetuloa niin vanhoille kuin uusillekin tuttaville!

Henrietta van Fittanin debyytti drag-show oli vuoden 2013 Lain§uojattomat-festivaaleilla. Esitys juhlistaa kymmenen vuoden matkaa!

Esitys toteutetaan yhteistyössä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun kanssa ja on ohjaaja Asko Halosen taiteellinen lopputyö ohjauksen koulutusohjelmaan.

Kantaesitys Studio Hilkassa 31.8.2023.

Esitys sisältää voimakasta kielenkäyttöä, paljasta ihoa sekä seksuaalissävytteistä sisältöä.


Tekijät

Ohjaus ja dramaturgia: Asko Halonen
Näyttämöllä: Henri Välikangas ja Mikko Viinamäki
Musiikin sävellys: Mikko Viinamäki
Puvustus: Sara Lehtonen
Visuaalinen suunnittelu: Ville Salén, Sara Lehtonen
Valosuunnittelu: Andrew Ahtiainen, Jarno Santalähde, Tapio Kankaanpää
Äänisuunnittelu: Pedro Garcia Díaz, Sami Rosnell
Koreografia: Tiina Santavuo
Tankotanssiohjaus ja -koreografia: Tuuli-Anna Asplund/PowerFlow Studio
Valo- ja ääniajo: Sami Rosnell
Graafinen suunnittelu: Ville Salén
​​​​​​​Tarpeistonvalmistaja: Niki Engholm
Valokuvat: Mika Toivanen, Mikael Leppäniemi
Tuottaja: Karoliina Ailasmaa
Vastaava tuottaja: Angelika Meusel
​​​​​​​Tuotanto: Rakastajat-teatteri

Esityspäivät ja liput

Vierailuesitys Iisalmessa Teatterifestivaali Lain§uojattomilla.

Ravintola Raatihuone

Kauppakatu 22, 74100 IISALMI​​​​​​​

Pe 7.6. klo 19.00

Liput myy KokoTeatteri


​​​​​​​Esityksen suositusikäraja on K16.

Kesto n. 2h (sis. väliajan)Yhteistyössä"Mielettömän upea show! Todella ammattitaitoiset esiintyjät. Esitys toi paljon iloa!" - katsojapalaute

"Menkää hyvät ihmiset heti katsomaan! Huima!" - katsojapalaute

"Henri Välikangas hallitsee porilaisen diivansa komedialliset elkeet ja itseironian. Esityksen toisena valovoimana loistaa Mikko Viinamäki, joka hoitaa myös esityksen soitto- ja sävellyspuolen. Yhdessä he vetävät esityksen rytmillisesti komeasti kasaan." - Pertti Pitkonen, Satakunnan Kansa.


Kuvat Mikael Leppäniemi


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA