Ke 24.5. klo 18.30 Mental Health Art Week Lukudraama: Tunne tunteesi | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Ke 24.5. klo 18.30
Mental Health Art Week
Lukudraama: Tunne tunteesi

Mental Health Art Weekin kunniaksi järjestetyssä liikkeellisessä lukudraamassa kuullaan mielenterveystyön vapaaehtoisten kirjoittamia kokemuksia näyttelijöiden ja taiteilijoiden tulkitsemana.

Info

Rakastajat-teatteri ja MIELI Satakunnan mielenterveys ry järjestävät yhteistyössä Lukudraaman teemalla Tunne tunteesi. Tekstit ovat Satakunnan mielenterveys ry:n vapaaehtoisen kirjoittamia heidän kokemuksistaan työssään.

Lukudraama toteutetaan tekstiä ja liikeimprovisaatiota yhdistellen, jossa lukija-esiintyjien kehot ja äänet pääsevät tulkitsemaan ainutkertaisia tekstejä hetkessä inspiroituen.

Tapahtuma on osa valtakunnallista Mental Health Art Weekiä, joka järjestetään 22.-28.5.2023. Tapahtumaviikon aikana MIELI-paikallisyhdistykset toteuttavat yhdessä yhteistyökumppanien kanssa matalan kynnyksen kulttuuri- ja taidetapahtumia, jota vahvistavat paikallista hyvinvointia ja lisäävät ymmärrystä kulttuuri- ja taide-elämysten vaikutuksista mielenterveyteen.

Kulttuuriosallistuminen edistää positiivista mielenterveyttä parantamalla mielialaa ja tukemalla arjen haasteiden kanssa pärjäämistä. Lisäksi kulttuuriosallistuminen vahvistaa kuuluvuuden tunnetta, itsetuntemusta ja itseluottamusta, sekä vähentää sosiaalista syrjäytymistä.

Esityspäivä

Kehräämö

Ke 24.5. klo 18.30

Kesto n. 1h
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

Vapaa pääsy!


Lukija-esiintyjät

Esiintyjä, tuottaja Karoliina Ailasmaa
Tatuointi- ja kuvataiteilija Annika Koivukorpi
Näyttelijä Maarit Niemelä
Ryhmätaideterapeutti Tommi Ojala
Tanssitaiteilija Tiina Santavuo
Tanssi-liiketerapeutti Kaisa Selin
Näyttelijä Henri Välikangas​​​​​​​


Yhteistyössä