Ti 24.9. klo 18.30 Starman | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Martti Suosalo: Starman
Ti 24.9. klo 18.30

Martti Suosalon tähdittämä uusi monologinäytelmä luonnon ja ihmisen suhteesta sekä epäinhimillisistä voimista. Ajankohtainen aihe äityy Suosalon käsittelyssä hillittömäksi karnevaaliksi!

Ti 24.9. klo 18.30 | Liput 42/22€ (sis. palvelumaksun)
​​​​​​​

INFO

Starman on Juha Kauppisen Martti Suosalolle kirjoittama inhimillinen monologinäytelmä luonnon ja ihmisen suhteesta sekä epäinhimillisistä voimista, jotka ovat vääjäämättä tuhoamassa luontoa. Synkän aiheen keskelle läikkyy yllättäen myös huumoria, kun Suosalon esittämät hahmot valtaavat lavan.

Näytelmä alkaa, kun avaruudesta saapuva Starman (Suosalo) tunkeutuu lupaa kysymättä suomalaiseen sirkustelttaan mellastamaan kesken monologiesityksen. Frogstimulantin voimalla hän alkaa muuttamaan esityksen kulkua, muuttamaan ihmistä ja vaikuttamaan siihen, kuinka ihminen toimii maapallolla.

Monikasvoinen näytelmä tuo lavalle muitakin mielikuvituksellisia hahmoja: jotkin ovat erikoisia, toiset täysin arkipäiväisiä, jotkut ehkä molempia samaan aikaan. Hahmot haluavat sitä mitä kaikki muutkin: läheistensä hyvinvointia, luonnon pelastumista ja parempaa tulevaisuutta maapallolle.

Starman-näytelmä osoittaa, että kun puhumme luonnon kuihtumisesta ja ihmisen osallisuudesta siihen, ainoa sallittu tyylilaji ei olekaan syyllistävä saarna. Raila Leppäkosken ohjauksessa synkeän ajankohtainen aihe taipuu hillittömäksi karnevaaliksi, jossa Suosalon virtuoosimaiset näyttelijäntaidot pääsevät oikeuksiinsa.

ESITYSPÄIVÄ JA LIPUT

Kehräämö

Ti 24.9. klo 18.30

Liput 42/22 € (sis. 2 € palvelumaksun)

Kesto tarkentuu lähempänä.


Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua


TEKIJÄT

Näyttämöllä: Martti Suosalo
Ohjaus: Raila Leppäkoski
Käsikirjoitus: Juha Kauppinen


Nämä voisivat kiinnostaa sinua