La 9.11. klo 17 Anitta Ahonen – 60 ja kuoleman välillä | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

La 9.11. klo 17
Anitta Ahonen – 60 ja kuoleman välillä -stand up

Stand up -koomikko, anarkistiorvokki Anitta Iso A Ahonen on tullut viimein naisen ikään! 60 ja kuoleman välillä on Iso A:n yli 20-vuotisen uran juhlakiertue.

La 9.11. klo 17 | Liput 29,90€ (sis. palvelumaksu) | K18
​​​​​​​

Info

Anitta Ahonen: 60 ja kuoleman välillä

Stand up -koomikko, anarkistiorvokki Anitta Iso A Ahonen on tullut viimein naisen ikään! 60 ja kuoleman välillä on Iso A:n yli 20-vuotisen uran juhlakiertue, jossa ei haittaa vaikka juhlakalu potkaisisi tyhjää kesken kiertueen.

Tammikuussa 2023 startannut juhlavuosi jatkuu läpi vuoden ja kiertue saapuu Porin Kehräämölle lauantaina 9. marraskuuta. Tervetuloa nauramaan!

Anitta Iso A Ahonen kutsuu katsojat jatkojen jatkoille juhlimaan elämää naurun merkeissä. Nauru ja uurna sisältävät samat kirjaimet ja Ahosen uurnasta tarjolla on dopamiinishotteja, oksitosiinipaukkuja ja muita hormonidrinkkejä katsojien maljoihin. Tarjolla on lääkkeetön resilienssipaukku pahimpaan elämäntuskaan.

Kiroilevana rollaattorimummonakin tunnettu Iso A on heittänyt rollaattorinsa nurkkaan. Koomikon mieli on hänen itse tekemänsä haastattelun mukaan nuori, elämä maistuu makealta ja syövän kouraisema ja selkäbakteerin kampittama kroppakin on menossa mukana.

Esityspäivä ja liput

Kehräämö

La 9.11. klo 17

Liput 29,90€ (sis. 2€ palvelumaksu)

​​​​​​​K18.

Ovet avataan 1h ennen esityksen alkua.NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA