Pe 8.9. klo 20 Samae Koskinen ja CHad Price:Chemtrail Aurora | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Pe 8.9. klo 20
Samae Koskinen & Chad Price: Chemtrail Aurora

Yhdysvaltalainen Chad Price ja riihimäkeläinen Samae Koskinen kiertävät Suomen syksyssä Chemtrail Aurora -yhteiskiertueen merkeissä. Molemmilta artisteilta kuullaan oma täysimittainen konsertti.

Pe 8.9. klo 20 | Liput 30€ | K18
​​​​​​​

Info

Yhdysvaltalainen Chad Price ja riihimäkeläinen Samae Koskinen kiertävät Suomen syksyssä Chemtrail Aurora -yhteiskiertueen merkeissä. Molemmilta artisteilta kuullaan oma täysimittainen konsertti. Näiden kahden eri puolilta palloa maailmaa katsovan erilaisen artistin musiikissa ja esiintymisessä on jotakin määrittelemätöntä samankaltaisuutta ja harvinaislaatuista läsnäoloa, joka on hyvä käydä itse määrittelemässä livetilanteessa.

Chad Price on Indianan Bloomingtonissa asuva laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan parhaiten legendaarisen ALL-yhtyeen solistina jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta. ALL taas tunnetaan samana yhtyeenä, mutta eri laulajalla kuin vieläkin legendaarisempi Descendents. Myös alt county -yhtye Drag the Riverissä pitkään vaikuttanut Price keskittyy tällä hetkellä soolouransa ohessa A Vulture Wake -yhtyeeseensä. Chemtrail Aurora -keikoilla kuullaan Pricen soolotuotannon lisäksi myös poimintoja miehen muulta levytysuralta.

Samae Koskinen julkaisi syksyllä 2022 jo kahdeksannen soololevynsä Viima vie. Samae on laulanut valoa pimeyden keskellä näkeviä laulujaan klubeissa, pubeissa, konserttisaleissa ja festareilla koko tämän vuosituhannen ajan ensin alakulttuuriarvostetun Sister Flon keulakuvana ja sittemmin sooloartistina. Tämän kiertueen kiertueen keikoille Samae lupasi tuttujen laulujensa rinnalle myös harvemmin kuultua materiaalia ja historian siipien havinaa.


Esityspäivä ja liput

Kehräämö

Pe 8.9. klo 20

Liput 30€

​​​​​​​K18.

Kesto n. 2,5h.
​​​​​​​Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.

Konsertissa on istumapaikat.NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA