La 2.3. klo 20 Erja Lyytinen – Diamonds on the Road | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

La 2.3. klo 20
Erja Lyytinen – Diamonds on the Road

Suomibluesin kuningatar Erja Lyytinen saapuu Kehräämöön maaliskuussa!

La 2.3. klo 20 | Liput 36€ | K18
​​​​​​​

Info

Lokakuussa 2023 julkaistun livelevyn ”Diamonds on the Road” nimeä kantavalla kiertueella Lyytinen bändeineen tarjoilee yleisölle käsinkosketeltavaa tunnelmaa, taituruutta ja progella maustettua bluesrockia.

Kansainvälisesti palkittu kitaristi Erja Lyytinen on pitkän ja menestyksekkään uransa aikana esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan rinnalla sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle. Syksyllä 2023 Lyytinen nähtiin myös vierailemassa Kaija Koon Superstadion-konsertissa Helsingin Olympiastadionilla.

Lyytisen musiikillinen paletti on laaja. Hän yhdistää musiikissaan modernia ja vanhaa bluesia progressiivisiin sävyihin. Lyytinen on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan, josta kertovat parhaan kitaristin tunnustus European Blues Awardseissa (2017), toinen sija Total Guitar -lehden lukijaäänestyksessä 10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt (2020) sekä ehdokkuus Kanadan Maple Blues Awardseissa 2022. Vuonna 2022 julkaistun ”Waiting For The Daylight” -albumin ensisingle Bad Seedin kitarasoolo äänestettiin Guitar World -lehden lukijaäänestyksessä vuoden 2022 parhaiden kitarasoolojen joukkoon sijalle 10.

Esityspäivä ja liput​​​​​​​

Kehräämö

La 2.3. klo 20

Liput 36€

​​​​​​​K18.

Keikan kesto n. 1,5 h.

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

Keikalla on seisomapaikat.


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA