To 6.7. Even levyjulkkarit ja 60-vuotisjuhlat | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

To 6.7. klo 19
Even levyjulkkarit ja 60-vuotisjuhlat

Eve saapuu juhlistamaan uutta albumia ja syntymäpäiväänsä Kehräämöön heinäkuussa! Luvassa sekä uutta musiikkia että vanhoja hittibiisejä!

​​​​​​​To 6.7. klo 19 | Liput 39,90€
​​​​​​​


Info

Dingo-yhtyeen riveissä uransa aloittanut Jarkko Eve jatkaa soolouraansa julkaisemalla viidennen sooloalbuminsa kesällä 2023. Heinäkuussa muusikko täyttää myös 60 vuotta. Eve saapuu juhlistamaan uutta albumia ja syntymäpäiväänsä Kehräämöön!

Levyn julkaisua ja merkkipäivää vietetään kahden konsertin merkeissä, joista ensimmäinen on jo loppuunmyyty. Lisäkeikalle 6.7.2023 keikalle liput ovat nyt myynnissä!

Uuden albumin on tuottanut Jimmy Westerlund (Strum und Strang, Jonne Aaron, One Desire). Even ja Westerlundin tiet kohtasivat Yhdysvalloissa, ja tutustuminen johti yhteistyöhön biisien teossa. Even omien biisien lisäksi tulevalta levyltä löytyy myös muutama mm. Antti Tuiskulle, Lauri Tähkälle ja Kaija Koolle biisejä tehneen kaksikon Aku Rannilan ja Saara Törmän säveltä kappale, kuten levyn ensimmäinen single Löytötavaraa.

"Siitä on pitkä aika kun olen viimeksi julkaissut uutta musiikkia. Väliin on toki mahtunut keikkailua eri kokoonpanoissa, mutta tuntuu hyvältä päästä työstämään aivan uutta materiaalia. Olen todella tyytyväinen sekä uusiin biiseihin että luomaamme äänimaailmaan. Tuntuu, kuin tämä olisi aivan uusi alku", Eve kertoo.

Tervetuloa juhlimaan!

Esityspäivä ja liput

Kehräämö

To 6.7. klo 19

Liput 39,90€

​​​​​​​Keikalla on seisomapaikat.​​​​​​​

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA