2000-luku


2008
​​​​​​​

JULMA LEIKKI

Käsikirjoitus ja ohjaus Juha Siltanen, lavastus työryhmä, Jyrki Pylväs ja Kristiina Heino-Koivumäki, pukusuunnittelu Tuomas Lampinen, valosuunnittelu Virpi Piippo, äänisuunnittelu Juha Siltanen, tarpeisto Kristiina Heino-Koivumäki, valo- ja ääniajo Joonas Petteri Nieminen, kuiskaaja Jarno Malinen, kaikkien assistentti Marko Harinen, graafinen suunnittelu Ville Salén.
Rooleissa: Angelika Meusel, Ari Kauppila.
Ensi-ilta 19.1.2008 Studio Hilkassa.


Pääosaa suurella liekillä esittävä Angelika Meusel paljastaa Aliinan ja tämän sisimmän ravistelevalla tavalla, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Rajut mielenmyllerrykset säpsäyttävät kouriintuntuvuudessaan. Ari Kauppila luo mainion vastapainon esittäessään kaikkia niitä mieshahmoja, jotka repeytyvät Aliinan mielikuvituksesta erilaisten patoutumien -lähinnä seksuaalisten- purkukohteena. [...] Julman leikin rakenne manipuloi katsojaa taidokkaasti. Traagisten ja koomisten sävyjen vuorottelu sinkoaa meidät ihmismielen vuoristoradalle, mutta alkupisteestä lähtien kasautuva jännite säilyy lähes staattisena maaliin asti.
(Uusi Aika 22.1.2008)

KUVITTELEE OLEVANSA

Monitaide-esitys. Runot Hanna Siivola, musiikki Jami Westergård ja Sanna Grönmark, visualismi Katja Luoto ja Juha Veltti. Yhteistuotanto Juha Siltasen Juhlaorkesteri-työryhmän kanssa.
Lavalla: Jami Westergård, Sanna Grönmark, Hanna Martikainen, Petteri Hyvärinen.
Ensi-ilta 10.5.2008 Studio Hilkassa.


Jami Westergårdin ja Sanna Grönmarkin tekemät sävellykset Siivolan runoihin ovat hienovaraista tasapainottelua mielenrauhan ja päänsisäisen myrskyn välillä. Ilmaisu on kuin nuorallataiteilua - kappaleiden sisällä ja niiden välillä säilyy jännite, jota ei koskaan laukaista. Laulut jäävät ilmaan, ja varsinaisia huippukohtia vältetään viimeiseen asti. Läpi yhdentoista laulun musiikillista mielenkiintoa pitävät yllä vaihteleva instrumentaatio, melodinen rikkaus ja erityyppisten lauluäänien hyödyntäminen.
(Uusi Aika 13.5.2008)

RAKKAUDELLA, PORISTA

Käsikirjoitus Maria Kilpi, ohjaus Janne Saarakkala, pohjamateriaali Miia Lindström, Angelika Meusel, Kai Tanner, Janne Saarakkala, lavastus ja puvustus Paula Koivunen, musiikin sävellys ja sovitus Sanna Grönmark, äänisuunnittelu Jukka Ranula, valosuunnittelu Virpi Piippo, koreografiakonsultti Jutta Wrangén, grafiikka Ville Salén.
Rooleissa: Angelika Meusel, Miia Lindström, Kai Tanner, Sanna Grönmark, Jukka Ranula, Virpi Piippo.
Ensi-ilta 8.11.2008 Studio Hilkassa.


Esityksen nimi Rakkaudella Porista kuvaa aika hyvin näiden tekstien sisältöä. Aka kultaa muistot, ja erityisen hyvin se on patinoinut omaan riitasoinnuttomaan loistoonsa tarinat, jotka liittyvät tekijöiden omiin sukulaisiin. […] Ohjaaja Saarakkala on antanut näyttelijöilleen hyvin vapaat käden hakea harjoitusten aikana esitykselle sille luonteenomaisen verkkaisen rytmin. Tunnetilasta toiseen siirrytään hyvin loivien nousujen ja laskujen kautta.
(Etelä-Saimaa 8.8.2009)


2007
​​​​​​​

TARINAT HERÄÄVÄT ELOON II

Käsikirjoitus Kaarina Helakisa, ohjaus Jaana Pesonen, tuotantoassistentti Miia Lindström. musiikki Sanna Grönmark, valosuunnittelu Virpi Piippo
Rooleissa: Angelika Meusel, Kai Tanner
Ensi-ilta 8.5.2007 Studio Hilkassa.

Lukudraamana toteutettu Kaarina Helakisan Satu Vaaleanpunaisesta valtakunnasta tutustutti päiväkoti- ja ala-asteikäisiä teatterin maailmaan. Esitys oli jatkoa vuonna 2005 toteutetulle koko perheen Tarinat heräävät eloon- esityssarjalle.


Kun ankara Maisteri ravaa pitkin puutarhaa, on tunnelmassa jännitystä. Tyttönen vaaleanpunaisissa hepeneissä toivoo Maisterin jäävän seuraksi edes joksikin aikaa. Mitenkähän tässä käy? (...) Lukudraamaa lapsille pidetään tärkeänä siksikin, että pikkulapsille, 3-vuotiaasta ylöspäin, on aikalailla vähän teatteritarjontaa. (...) Satutuokiossa on mukana tarinankertoja, joka lukee sadun. Lapsille esitellään myös teatteritekemisen keinoja, kuten valoja, ääntä ja lavasteita. Kun teatterissa näkee, miten asiat toimivat, voi vaikka kotona tai päiväkodissa jatkaa teatterintekoa.
(Satakunnan kansa 4.5.2007)

JULIA, JULIA!

Käsikirjoitus ja ohjaus Jari Juutinen, ohjaajan assistentti ja valosuunnittelu Virpi Piippo, lavastus ja puvustus työryhmä, videokoosteet Emmi Liesmäki ja Anna Antsalo, videolla Juha-Erik Kants, Miia Lindström, Emmi Hiltunen, Erkki Hiltunen, Annu Alinen.
Rooleissa: Miia Lindström.
Ensi-ilta 5.9.2007 Studio Hilkassa.


Julia, Julia! onnistuu omaperäisellä, syvään viiltävällä kerrontatavallaan puhuttelemaan ja ravisuttamaan. Jari Juutisen keihäänkärki osoittaa värähtämättä kohti rahan säälimätöntä valtaa. Pakahduttava lopetus kauniine kulisseineen on kuin se huutomerkki näytelmän nimen perässä.
(Uusi Aika 7.9.2007)

VARTTITARZANIT ELI HERROJEN KESKEN

Käsikirjoitus Juha Siltanen, ohjaus Jukka Keinonen ja Satu Rasila, lavastus ja puvustus Tommi Ojala, valot ja äänet Virpi Piippo, koreografi Ari Kauppila, naamiointi Mirva Valkama.
Rooleissa: Kai Tanner, Juha-Erik Kants, Miia Lindström.
Ensi-ilta 17.11.2007 Studio Hilkassa.

[...] hulvaton kahden miehen ja yhden naisäänen vedätysfarssi, jossa mennään reippaasti kaiken selväpäisyyden tuolle puolen. Sellaisella verbaalisuusasteella, johon vain Juha Siltanen kykenee ja sellaisella hölmöilyotteella, jota ei joulupukkikaan voi vastustaa.
(Turun Sanomat 19.11.2007)

Ensimmäinen puoliaika tarjoaa hienovaraista komediaa, jonka moottorina toimii päähenkilöiden välinen suhde pintaa syvempinen vivahteineen. Oivaltava dialogi kukoistaa, ja näyttelijät Juha-Erkki Kants ja Kai Tanner tuovat taitavasti esille niiden kepeiden ja kitkerienkin mausteiden aromeja, jotka vaikuttavat eri yhteiskuntaluokkia edustavien ystävysten suhteeseen.
(Uusi aika 27.11.2007)


2006
​​​​​​​

RUOKAA!!

Käsikirjoitus työryhmä, ohjaus Pauliina Feodoroff, koreografia Tuula Linnusmäki, valot, äänet ja visualismi Hanna Siivola, nikkarointi Pekka Arviola.
Rooleissa: Erja Lehtonen, Jarno Malinen, Jami Westergård, Jori Kemppi, Miia Lindström.
Ensi-ilta 8.2.2006 Studio Hilkassa.

Kotimainen kantaesitys Ruokaa!! on keveän groteski näytelmä siitä, kun painoa on liikaa. Pitkän kaavan mukaan edenneen kattauksen aikana käsiteltiin mm. kauneimpia ruokamuistoja, lihavaa vallankumouksellisena voimavarana sekä ylipäänsä ylipainoisen ihmisen sielunelämä.


Työryhmälähtöinen tapa rakentaa esitys näyttelijöiden kokemusten perusteella on varmistanut sen, että käsiteltävät tapahtumat ja tunteet ovat tunnistettavan aitoja. (...) Ruokaa!! -näytelmä nousee tavanomaisten työryhmäläisten itsereflektiivisten kokeilujen yläpuolelle sen tarkkaan harkitun muodon ja elävän kielen ansiosta. (...) Feodoroff on rytmittänyt näytelmän ruokailun sääntöjen mukaan: tervetulomaljasta aina kahviin ja konjakkii. Jouhevasti etenevää yllätyksellistä esitystä hallitsee Erja Lehtosen näyttelemä Ateria, joka taipuu monologiin, valloittavaan läskiaariaan ja jopa lihavilta kiellettyyn paheeseen: tanssiin.(Turun Sanomat 10.2.2006)

RAKASTAJIEN RATTO-KLUBI

Rakastajien oma Stand-up -klubiformaatti.
Ensi-ilta 25.2.2006 Studio Hilkassa.

RUKSAAKS MUA?

Käsikirjoitus Iseult Golden, David Horan ja Carmel Stephens, suom., sovitus ja ohjaus Juha Siltanen, lavastus Jyrki Pylväs, puvustus Tuomas Lampinen, valosuunnittelu Hanna Siivola, äänisuunnittelu Hanna Siivola ja Juha Siltanen, äänitehosteet Jukka Ranula, valokuvaus Veli-Matti Lähteenmäki.
Rooleissa: Miia Lindström. Jaana Pesonen
Ensi-ilta 16.9.2006 Studio Hilkassa.

Lindström ja Pesonen osoittavat melkoista virtuositeettia sukkuloidessaan tyypistä toiseen parhaimmillaan muutaman sekunnin välein. Myös huolellinen paneutuminen yksittäisiin hahmoihin näkyy. [...] Näytelmä imee välittömästi mukaansa ja säilyttää valtavan imunsa ja katkeamattoman rytminsä alusta loppuun. Tästä on kiittäminen paitsi näyttelijöitä ja heidän saumatonta yhteispeliään, myös Juha Siltasen ohjausta ja loistavasti onnistunutta suomennosta.
(Uusi Aika 10.10.2006)


​​​​​​​2004

TARINAT HERÄÄVÄT ELOON

Ohjauksesta vastasi työryhmä, valosuunnittelusta Hanna Siivola ja musiikista Jami Westergård.
Rooleissa Jaana Pesonen, Angelika Meusel, Jami Westergård, Hanna Siivola ja Kai Tanner.

Esitykset olivat satunäytelmiä, jossa kertoja johdatteli sadun kulkua ja esitystä elävöitettiin näytelmällisin keinoin: dialogein, rekvisiitalla, puvustuksella, musiikilla ja valoilla.

KUNINKAALLISIA SATUJA
Ensi-ilta 23.3.2004 Studio Hilkassa.


ELÄINSATUJA MAAILMALTA
Ensi-ilta 5.4.2004 Studio Hilkassa.


KUMMITUSTARINOITA
Ensi-ilta 8.5.2004 Studio Hilkassa.

Yleisön pyynnöstä Rakastajat-teatteri teki kaksi erilaista koostetta. Aikuisten koosteen lisäksi on oma koosteensa myös lapsille, ei kuitenkaan perheen pienimmille.
Tarjolla oli selkäpiitä karmivia tarinoita, verta, hurjia maskeja ja pelottavan järisyttäviä ääni- ja valoefektejä.
Esityksiä ei suositeltu heikkohermoisille.


VÄNRIKKI STOOLIN TARINAT
J. L. Runebergin kirja kannesta kanteen -lukudraama, ensi-ilta 12.5.2004 Studio Hilkassa.

KOHTALONA MURHA

Käsikirjoitus ja ohjaus Satu Rasila, lavastus Sampo Pyhälä, valo- ja äänisuunnittelu Hanna Siivola, graafinen suunnittelu Anna-Kaisa Varjus, pukusuunnittelu Tuomas Lampinen, maskeeraus Mirva Kari, kuiskaaja/järjestäjä Tarja Tiilimäki.
Rooleissa: Jaana Pesonen, Erja Lehtonen, Angelika Meusel, Miia Lindström, Kai Tanner.
Ensi-ilta 8.10.2004 Studio Hilkassa.Äärimmäisen pahuuden olemus on yksilötasolla sama kuin sota yhteisötasolla. Koska pahuus asuu meissä jokaisessa (mitä tosiasiaa ei kukaan vakavasti otettava voi kiistää), pahuuden puhkeaminen ilmitasolle on ilmiönä äärimmäisen mielenkiintoinen.
(Turun Sanomat 15.10.2004)

TIPE TIPE TIP TAP

käsikirjoitus Satu Rasila, ohjaus Kai Tanner.
Rooleissa Erja Lehtonen, Miia Lindström, Angelika Meusel, Jaana Pesonen, Kai Tanner.
ensi-ilta 12.11.2004 Studio Hilkassa.


2003
​​​​​​​

ÄITIII!

Käsikirjoitus Yaba Holst, suomennos ja ohjaus Soila Valkama, lavastus työryhmä, valosuunnittelu Hanna Siivola, Varmat päivät - työryhmä.
Rooleissa: Miia Lindström, Leena Nuora, Nora Schüller.
Ensi-ilta 19.9.2003 Studio Hilkassa.

RUMBA

Käsikirjoitus ja ohjaus Juha Siltanen, valosuunnittelu Emma Paaer, lavastus Emma Paaer ja Juha Siltanen, puvustus Tuomas Lampinen, äänisuunnittelu Juha Siltanen ja Hanna Siivola,
Rooleissa: Jaana Pesonen, Jukka Keinonen, Angelika Meusel, Kai Tanner.
Ensi-ilta 20.11.2003 Studio Hilkassa.


Tämä on näytelmä entisistä heiloista ja tulevista. Niistä, jotka tunsi. kun itse oli erilainen, ja nekin olivat. Ja niistä, joita ei vielä voi tuntea, nykyisenlaisenaan. Sillä kaikki muuttuvat, hauskaa ja ikävää kylläkin. Ilman muutosta ei ole draamaa.

Ohjaaja käyttää huumoria, erityisesti tilannekomiikkaa...neljän hengen näyttelijäryhmässä kohotetaan vahvuudeksi se, että heitä on vain neljä. Varsinainen huumoripaukku heitetään lavalle tanssinopettaja Orvon (Jukka Keinonen) hahmossa. Keinonen taitaa groteskiutta ja savolaisuutta yhdistävän morfoosisen huumorin. Myötäilevä ensi-iltayleisö lähes riehaantui karaktäärin edessä. Rumba taiteilee aidon ja tekoaidon, elämän ja näyttämötaiteen, kyynisyyden ja aidon tunnekuohun ristiaallokossa.
(Satakunnan Kansa)


2002
​​​​​​​

VIRTAHEPO JA MUITA HEVOSIA

Käsikirjoitus Anneli Mäkelä, ohjaus Miia Lindström, koreografia Maria Kause, puvustus Sirkku Kiiskinen, lavastus Kaisu Koivisto.
Rooleissa: Angelika Meusel, Miia Lindström.
Ensi-ilta 18.6.2002 Studio Hilkassa.

Laiska, pullea ja lempeä virtahepo nauttii elämästään joella. Se ui ja ottaa mutakylpyjä - eikä tiedä mitään mukavampaa. Sitten joelle saapuu hoikka ja nopea hevonen, joka pitää tanssimisesta ja inhoaa mutaa. He kadehtivat toisiaan ja kateuden vuoksi ne alkavat opettelemaan toistensa taitoja. Siinä kisassa ne hukkaavat jotakin tärkeää itsestään. Tarinan opetus on, että jokainen on parhaimmillaan omana itsenään.

Näytelmä oli tarkoitettu aivan perheen pienimmille, 3-vuotiaasta ylöspäin. Se oli tarina suvaitsevaisuudesta, ystävyydestä, erilaisuuden kunnioittamisesta ja itsensä hyväksymisestä.


Vilvoittelevaa lastenteatteria koko perheelle... Teatterin taikamaailma vie katsojan veden ääreen, joen laineille ja pisaroiden alle. Mutta se ei jätä lapsikatsojaa pulaan. Pulskea virtahepo jutustelee ja tutustelee. Se antaa tavata itsensä, huomata kitansa ja hampaansa. Teatterissa on yllätystä, teatterissa on seikkailua, mutta teatterissa on ennen kaikkea teatteria. Se ei pelota... Virtahepo ja muita hevosia on sadunhohtoinen seikkailu ja uni. Se toteutuu vastuullisesti, lapsikatsojaa kunnioittaen.
(Satakunnan Työ)

VAGINAMONOLOGEJA

Käsikirjoitus Eve Ensler, suom. Annu James, ohjaus Kai Tanner, valosuunnittelu Hanna Siivola, visualisointi Johanna Heinonen, tekniikka Seppo Saarinen.
Rooleissa: Angelika Meusel, Erja Lehtonen, Miia Lindström.
Ensi-ilta 30.11.2002 Studio Hilkassa.


Se koostuu eri puolilta maailmaa kerätyistä tositarinoista, joissa naiset saavat puheenvuoron intiimeillä, hauskoilla, koskettavilla ja traagisilla kertomuksillaan. (Uusi Aika 6.2.2009)


2001
​​​​​​​

VAIN MUUTAMAN MIEHEN TÄHDEN - VIETTELIJÄN ABC

Dramatisointi ja ohjaus Marjo Niemi, visualisointi Susanna Levokari ja työryhmä, koreografia Maria Kause, valo- ja äänisuunnittelu Susanne Levokari, valokuvat Veli-Matti Lähteenmäki/Studio-X.
Rooleissa: Hilkka Ollikainen, Angelika Meusel, Miia Lindström, Kai Tanner.
Ensi-ilta 7.2.2001 Studio Hilkassa.

Kolme hekumallista naista viettelyoppaiden ja elämän vauhdikkaassa sekamelskassa pohtimassa suklaa suussa miehiä, naisia ja rakkautta.

Ja he viettelivät meidät (...) Esityksessä näkyy raikas tekemisen ilo ja sarkastinen huumori, joka osoitetaan suoraan naisille. Näyttelijät saavat aikaan lämpimän sisäpiirin, joka kuitenkin aukeaa katsojille: ikään kuin saisi olla kärpäsenä katossa Hilkan, Angelikan ja Miian yksityisessä keittiökeskustelussa.
(Satakunnan Viikko)

KESÄILLAN VALSSI

Käsikirjoitus Tauno Yliruusi, ohjaus Kai Tanner, dramaturgi ja ohjaajan assistentti Marjo Niemi, lavastus työryhmä, puvustus Sirkku Kiiskinen, koreografia Maria Kause, kampaukset Sanni Linden, laulujen harjoitus Teemu Niemelä.
Orkesteri: kapellimestari ja klarinetti Hermanni Kekki, piano Jussi Reunamäki, haitari Marjo Sulonen.
Rooleissa: Vesa Haltsonen, Marjaana Kuusiniemi, Minna Lehtinen, Suvi Virta, Teemu Niemelä, Antti Jaakola, Esko Vuorio, Erja Lehtonen, Mikko Salminen, Taru Raita, Raimo Mellin.
Ensi-ilta 21.6.2001 Kirjurinluodon kesäteatterissa.

Oskar Merikannon ikivihreiden sävelmien siivittämä Kesäillan valssi, on kunnianosoitus suomalaisen elokuvan ja musiikin 40- ja 50-lukujen kulta-ajoille.

Pienen Kauppalan kesähotelli on konkurssin partaalla. Kaikki tuntuu olevan menetetty, kunnes eräs hotellin asukkaista paljastuu "itse" säveltäjämestari Merikannoksi... Pelastaako vuosisadan superjulkkis kesähotelli Sarastuksen, entä onko Merikanto sittenkään Merikanto?


Yli mennään, mutta taitavasti(...) Kesäillan valssi närkästyttää tuskin ketään, mutta ei silti teatterina ole täysin vailla hampaita. Tauno Yliruusin kirjoittama kevyt komedia kapuaa jaloilleen kahdesta syystä. Näyttelijät touhuavat innokkaasti Kai Tannerin ohjausnäkemyksen mukaisesti ja osaavat laulaakin. Toinen vahvuus löytyy Oskar Merikannon lauluista (...) Rakastajat-teatterin Kesäillan valssi jää mieleen positiivisena kokemuksena.
(Turun Sanomat)

POSEERAUS (10-vuotisjuhlanäytelmä)

Käsikirjoitus ja ohjaus Satu Rasila, lavastus Jyrki Seppä, puvustus Jyrki Seppä ja työryhmä, valot Susanna Levokari, äänet Susanna Levokari ja Jussi Viitanen. Yhteistuotanto TEAKin kanssa.
Rooleissa:, Juha-Erik Kants, Miia Lindström, Anneli Ollikainen, Kai Tanner, Kasperi Tanner.
Ensi-ilta 23.11.2001 Studio Hilkassa.

Poseeraus on tarina ennakkoluuloista. Se kertoo pelosta, joka syntyy kun tajuaa olevansa erilainen kuin kaikki muut. Kun ymmärtää, ettei edes pysty olemaan keskiverto; samanlainen kuin naapuri, oma veli tai enon pomon poika. Kun huomaa ettei itsekään tiedä miten olla sellainen kun on. Ja kun ei muuta haluaisikaan kuin rehellisesti olla sellainen kun on.

Rakastajat-teatterin uusin näytelmä "Poseeraus" puuttuu elämän ja kuoleman peruskysymyksiin (...) Tasokasta työtä, jossa mitään tai ketään ei päästetä vähällä. (...) Näytelmän näytelty kerronta etenee hienovaraisesti ja herkästi. Herkkyyttä korostetaan, siitä esitetään uusia puolia. Se jaksetaan tehdä pilkan uhalla niin kuin se pitäisi aina jaksaa tehdä. Mikä elämässä on niin kamalaa, että sitä ei voisi esitellä sellaisena kuin se on? Tai kuolla sellaisena kuin on?
(Satakunnan Työ)


2000
​​​​​​​

MIEHEN KYLKILUU

Käsikirjoitus Maria Jotuni, ohjaus Minna Jaakkola, lavastus ja puvustus Maiju Loukola, koreografia Merja Snellman, musiikki Katja Lampela, äänitekniikka Susanna Levokari ja Jukka Kouhia, hiukset Heli Levokari, maskit Outi Vannemaa.
Rooleissa: Lorenz Backman, Marjaana Kuusniemi, Pinja Flink, Juha-Erik Kants, Jussi Johansson, Petriikka Pohjanheimo, Vilma Melasniemi, Jukka-Pekka Mikkonen, Angelika Meusel.
Ensi-ilta 21.6.2000 Kirjurinluodon kesäteatterissa.

Miehen kylkiluun toiminnan pyrkimyksenä on saada jokaiselle lemmenkipeälle henkilölle järjestetyksi "omansa", haviteltu ja täysin haaveiden vastainen kumppani. Komiikka kasvaa henkilöiden luonteesta ja heidän puheistaan, näytelmässä nivoutuvat taitavasti yhteen tilanne-ja luonnekomiikka. Miehen kylkiluu on täynnä koomisten vastakohtien leikkiä. "Kenen kylkiluusta olen, sen omaksi tulen, vaikken rikkaa ristiin pane..."

Miehen kylkiluu on Jotunin ehein näytelmä, tasapainoinen ja sommittelultaan kiintoisa. Kirjailija johdattaa näytelmän henkilöt heidät yhdistävään eroottiseen piirileikkiin, lemmenkaruselliin jonka paikallisväri on kotoinen.

MADAME MYSTEERIN KARAVAANI

Koreografia ja ohjaus Liisa Risu, puvustus Tarja Yliluoma, lavastus Maiju Loukola ja Jarkko Järvinen, äänisuunnittelu Jussi Saivo ja Liisa Risu. Yhteistuotanto Tanssikoulu Liisa Nojosen kanssa
Rooleissa: Kai Tanner, Marjut Alanko, Reetta Parvikko, Kati Aalto, Meri Tankka, Riikka Tankka.
Ensi-ilta 9.8.2000 Kirjurinluodon kesäteatterissa.

OODI SÄRKYNEILLE ESINEILLE

Tekstit Pablo Neruda, ohjaus ja dramatisointi Satu Rasila, koreografia Maria Kause, lavastus Kaisu Koivisto, musiikki David Peña Doranttes, valot Jyrki Mattila, äänet Susanne Levokari, valokuvat Veli-Matti Lähteenmäki.
Rooleissa: Hilkka Ollikainen, Miia Lindström, Kai Tanner, Maria Kause.
Ensi-ilta 22.9.2000 Studio Hilkassa.