Ti 13.2. klo 18.30 Minttu sekä Ville | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Ti 13.2. klo 18.30
​​​​​​​Minttu sekä Ville
​​​​​​​LOPPUUNMYYTY

Elokuvista ja tv:stä tutut, Jussi- sekä Venla-palkitut näyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen tuovat improvisaatioduettonsa yleisön iloksi Kehräämöön!

Ti 13.2. klo 18.30 | Liput 36|
​​​​​​​

Info

Koko illan improvisoidussa ilottelussa näyttelijät keksivät yleisön antamista aiheista erilaisia sketsejä, tarinoita, runoja, laulunumeroita, puheita ja näytelmäkohtauksia. Minttu sekä Ville näyttelevät illan kaikki hahmot ja biisit itseään säästämättä, ennalta suunnittelematta, käyttäen eri improvisaatiotekniikoita. Käsikirjoitusta ei siis ole ja Minttu sekä Ville toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa yleisöön. Aiheet tehtäviin kysytään katsojilta, mutta aktiivista osallistumista ei vaadita. Minttu sekä Ville hyppäävät hetkeen, katsoja saa nojata penkkiinsä ja rentoutua, mukaan teatteriin tarvitsee ottaa vain avoin mieli. Ilta on kevyt, ja naurulta voi tuskin katsomossa välttyä
kukaan!

Lavalla Mintun sekä Villen seurana säestämässä toimii huippumuusikko Samuli Laiho, jonka avulla illan aikana kuullaan myös esityshetkellä sävellettyjä lauluja eri tyylilajeissa, sekä musiikkia eri puolilta maailmaa, eri kielillä ja sävellajeissa. Mikä parasta, yleisön musiikkilajitoiveet toteutetaan ja toiveitaan saa esityksessä huudella esiintyjille!

Sydämellisesti tervetuloa katsomoihin nauttimaan hetkessä syntyvästä hauskasta taiteesta, läsnäolosta, teatterista ja yhdessäolosta Mintun sekä Villen seurassa!


Esityspäivä ja liput

Kehräämö

Ti 13.2. klo 18.30

Liput 36€​​​​​​​

Ikärajasuositus 10-vuotiaasta alkaen.

Esityksen kesto n. 2h (sisältäen väliajan).

Ovet avataan 1h ennen esityksen alkua

Kuva: Mitro Härkönen

Kuva: Mitro Härkönen