Pe 1.9. klo 19 Improvokaatio-kollektiivi: Niskavuoren naisia | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Pe 1.9. klo 19
Improvokaatio-kollektiivi: Niskavuoren naisia

Niskavuoren naisia tuo lavalle uteliaisuuden, rohkeuden ja ennakkoluulottomuuden tutkia ihmisyyttä ja peilaa näitä teemoja vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Improvisoitu esitys on ainutkertainen kokemus kolmen näyttelijän ja muusikon loihtiessa lavalle uuden tarinan Niskavuoren naisista!

Pe 1.9. klo 19 | Liput 30/26/17€
​​​​​​​

Info

Niskavuoren Naisia on improvisoitu melodraama, joka tutkii ajankohtaisia ilmiöitä Hella Wuolijoen luomien hahmojen kautta. Nämä hahmot ovat määrittäneet tähän päivään asti suomalaista naista, olleet esikuvia ja esimerkkejä lojaaliudesta, vahvuudesta ja määrätietoisuudesta. Samoissa hahmoissa ovat läsnä myös ahneus, katkeruus, mustasukkaisuus ja epätoivoinen kaipuu rakkauteen. Uhrautuvaisuus, työteliäisyys ja velvollisuudentunto tekivät Niskavuoren naisista sankareita. Näillä positiivisilla ominaisuuksilla lievennettiin naisten kovuutta ja ylpeyttä. Ankara työetiikka epäerotisoi naiseuden, jonka sisällöksi tuli työ, hoiva ja äitiys.

Niskavuoren Naisia -näytelmää esitetään maamme teattereissa uudelleen ja uudelleen. Vieläkö tämä naiskuva puhuttelee tässä ajassa? Tule vaikuttamaan esityksen kulkuun ja katsomaan mihin kaikkeen Niskavuoren naiset voivat taipua. Improvisoitu esitys Wuolijoen tyyliin on ainutkertainen kokemus kolmen näyttelijän ja muusikon loihtiessa lavalle uuden tarinan Niskavuoren naisista.

Improvokaatio-kollektiivin muodostavat improvisaatioteatterin ammattilaiset Elina Stirkkinen, Kaisa Kokko-Palmer ja Reeta Annala.

Esityspäivä ja liput

Kehräämö

Pe 1.9. klo 19

Liput 30/26/17€

Kesto 1h
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.


Katsojapalaute

"Koskettava esitys, joka toi taitavasti esiin sukupolvien jatkumon ja muistutti todentuntuisesti myös isoäitini nuoruudesta." -katsojapalaute

"Niin hieno, herättelevä ja hurmaava. Nautin!" -katsojapalaute

"Menkää ihmiset katsomaan tätä esitystä. Oli huikean hyvä. Ja tältä triolta toki pelkkää priimaa osasi odottaa." -katsojapalaute

"Perskutarallaa kun oli mainio veto! Kiitos." -katsojapalaute


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA