Pe 15.9. klo 19 La 16.9. klo 17 Palvelija | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Pe 15.9. klo 19
La 16.9. klo 17
Palvelija

Kari Hotakaisen käsikirjoittama ja Martti Suosalon tähdittämä Palvelija tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen?

Pe 15.9. klo 19 | La 16.9. klo 17 | Liput 38€
​​​​​​​

Info

PALVELIJA – Kun auttajan hermot eivät enää pidä

Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Entä kun hermo ei enää pidä?

Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka pitää seminaariluennon aiheesta ”Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta”. Rikoskomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan.

Palvelija on Kari Hotakaisen kirjoittama monologinäytelmä. Näytelmä tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen? Palvelijan rooliin ui monitaituri Martti Suosalo, joka paitsi esittää näytelmän kaikki roolit, myös ohjaa esityksen.

Esityspäivät ja liput

Kehräämö

Pe 15.9. klo 19 loppuunvarattu
La 16.9. klo 17 loppuunvarattu

Liput 38€

Esityksen kesto noin 2h (sis. väliajan)

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.


Tekijät

Käsikirjoitus: Kari Hotakainen
Ohjaus: Martti Suosalo
Näyttämöllä: Martti Suosalo
Visualisointi: Max Wikström
Äänisuunnittelu: Jussi Kärkkäinen


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA