La 2.9. klo 21 Samu Haber | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

LOPPUUNMYYTY
​​​​​​​La 2.9. klo 21
Samu Haber

Maamme kansainvälisesti menestyneimpien artistien terävimpään kärkeen lukeutuva Samu Haber esiintyy ensimmäistä kertaa Kehräämössä!

La 2.9. klo 21 | Liput 39€ | K18
​​​​​​​

Info

Maamme kansainvälisesti menestyneimpien artistien terävimpään kärkeen lukeutuva Samu Haber palaa takaisin Poriin! Iskelmä Festivaalilla keskikesällä ihastuttanut tähti tekee ensiesiintymisensä lämminhenkisestä tunnelmastaan kuuluisan Porin Kehräämön lavalla lauantaina 2. syyskuuta 2023.

Mun Porisuhde alkaa olla vakava. Tuli heti edellisen keikan jälkeen fiilis, että on pakko päästä Satakuntaan vielä uudestaan. Suunnitelma on vetää wingsit Rattiksessa ennen keikkaa ja sitten huikea show Kehräämöllä, jonne ainoiksi fiittaajiksi kutsun Leevi Viitalan ja Jami Virtasen Ässistä. Toivottavasti äijät pääsee taas räjäyttämään show’n niin että Raumalla asti tärähtää, Haber fiilistelee.

Samu Haber julkaisi suomenkielisen soolodebyyttinsä "Pelastetaan maailma" viime syksynä. Esikoislevyn vastaanotto on ollut poikkeuksellisen menestyksekäs! Suoraan albumilistan ykköseksi singahtanut pitkäsoitto rikkoi nimittäin heti ilmestymisensä jälkeen kultarajan, toi artistille Emma-ehdokkuuden ja aiheutti ennätysmäisen myyntipiikin Levykauppa Äxän vuositilastoihin. Kokonaisuus sisältää mm. hitit Enkelten kaupunki, Sä, Täältä tullaan ja suoranaiseksi ilmiöksi nousseen Syödään sieniä -viraalibiisin.

Hurmos on jatkunut myös esiintymislavoilla. Haber on mm. myynyt Suomen suurimpia klubeja kiertäneen levynjulkaisurundinsa loppuun jo ennakkoon, täyttänyt Helsingin Jäähallin, esiintynyt sinfoniaorkesterin kera arvovaltaisessa Musiikkitalossa ja niittänyt etenkin festarikesän aikana erinomaisia kritiikkejä vastustamattoman hyväntuulisella showllaan! Esikoislevyn jälkeen diskografiakin on kasvanut Raketilla aurinkoon -hitillä ja JVG:n kanssa tehdyllä Purjeissa-yhteisbiisillä.

Esityspäivä ja liput

Kehräämö

La 2.9. klo 21 LOPPUUNMYYTY

Liput 39€

K18

Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua.

Keikalla on seisomapaikat.


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA