Ke 13.3. klo 18.30 Sinetti – Olga Knipper, Anton Tšehov ja 857 | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Ke 13.3. klo 18.30
SINETTI – Olga Knipper, Anton Tšehov ja 857 kirjettä

Anton Tšehovin ja Olga Knipperin kirjeenvaihtoon perustuva sielukas musiikkidraama. ​​​​​​​

Ke 13.3. klo 18.30 | Liput 31,50/28/18€
​​​​​​​

Info

SINETTI – Olga Knipper, Anton Tšehov ja 857 rakkauskirjettä on esitys, joka yhdistää musiikkia ja sooloteatteria. Teos tuo yhteen troikan, johon kuuluvat cembalisti–näyttelijä Elina Mustonen, pianisti–säveltäjä Olli Mustonen sekä ohjaaja–dramaturgi Johanna Freundlich.

Esitys sai alkunsa viehätyksestä legendaarisen näytelmäkirjailija Anton Tšehovin ja hänen luottonäyttelijänsä ja rakastettunsa, vaimonsa Olga Knipperin kirjeenvaihdosta. Nyt nähtävä esitys tuo esiin Olga Knipperin näkökulman tämän legendaarisen pariskunnan yhteiseen kuuden vuoden taipaleeseen.

Teos luo uniikin musiikkidramaturgian, jossa keskenään leikittelevät puhuttu sana ja musiikki eri lähteissään. Kaikki kuultava musiikki on Olli Mustosen tätä esitystä varten säveltämää pianomusiikkia.


Esityspäivä ja liput

Kehräämö

Ke 13.3. klo 18.30

Liput 31,50/28/18€

Kesto n. 1h
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua


Tekijät

Näyttelijä-pianisti Elina Mustonen

Säveltäjä-pianisti Olli Mustonen

Ohjaus ja dramaturgia Johanna Freundlich

"Sielukas on adjektiivi, joka nousee ensimmäisenä mieleen Sinetti-esityksestä poistuessa. Sanakirjan mukaan se tarkoittaa henkevää, tunteikasta, hienostunutta ja herkkää. Juuri sellainen on Elina Mustosen, Olli Mustosen ja Johanna Freundlichin yhteistyönä syntynyt näyttämöteos näyttelijä Olga Knipperistä ja kirjailija Anton Tšehovista." - Irmeli Haapanen, Turun Sanomat

"Oli kyllä niin upea juttu, että ihan häkellyssanaton olo oli siinä jälkipällistellessä. Respect ja kiitos.” -katsojapalaute

”Palautti uskoni tähän taidemuotoon.” -katsojapalaute


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA