Ajankohtaista | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Ajankohtaista


Ilahduta kesän juhlijoita elämyslahjakortilla!

Mitä lahjaksi valmistuneelle? Hääparille? Syntymäpäiväsankarille? Anna lahjaksi yhteistä aikaa, kokemuksia ja tunteita!

Lue lisää

Uusperhekaruselli – melkein musikaali

Uusperhekaruselli - melkein musikaali on näyttelijä-ohjaaja Ria Katajan käsikirjoittama hillitön esitys parisuhde- ja perhe-elämästä, riemastuttavine mahdollisuuksineen ja haasteineen. Tässä karusellissa jokaisella on parhaimmillaan aivan omannäköisensä menopeli. Uskallatko hypätä kyytiin?

Kehräämö | Liput 30/26/17€
​​​​​​​

Lue lisää


Alaston Kaupunki – musikaali porirockista

Alaston Kaupunki on musikaali Porin omista rocklegendoista. Näytelmässä kuullaan poskettomia tarinoita 80-luvulta ja koetaan sydäntä riipaisevia hetkiä Yön, Mamban, Dingon ja Even musiikin tahdissa.

Kehräämö | Liput 39/35/26€
​​​​​​​

Lue lisää
Intohimoinen Rakastajat on kasvanut valtakunnan maineeseen ”Onko vaginoissa vielä tilaa?” – uimahallihuudahdus kiteyttää katsojasuhteen

"Pähkähullu päätös, joka oli pakko toteuttaa. Lauseeseen kiteytyy 30-vuotiaan Rakastajat-teatterin synty. Taiteellinen trio – Angelika, Kai ja Henri – vakuuttaa teatterin jatkavan intohimolla ja ilman kahleita, vaikka siirtyykin vapaalta kentältä valtiontuen piiriin."
Lue Satakunnan Kansan artikkelista Rakastajien muistikuvia lavalta ja kulisseista kolmen vuosikymmenen ajalta!

Lue lisääNoudatamme turvallisemman tilan periaatteita

Rakastajat-teatterin henkilökunta on sitoutunut noudattamaan alla olevia turvallisemman tilan periaatteita. Pyydämme Sinua ottamaan periaatteet huomioon myös omassa toiminnassasi!

Lue lisää