Pe 13.10. klo 19 Edu Kettunen: City by the Sea | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Pe 13.10. klo 19
Edu Kettunen: City by the Sea
LOPPUUNMYYTY

Laulaja-lauluntekijä Edu Kettusen lauluissa soi humaani ja lämmin sanoma. Tarinankertojana hän on ihan omaa luokkaansa!

HUOM! Edu Kettunen joutui siirtämään kevään kiertueensa syksyyn terveyssyistä. Keväälle ostetut liput käyvät syksyn konserttiin.

Pe 13.10. klo 19 | Liput 28€ | K18
​​​​​​​

Info​​​​​​​

Edu Kettusen 17. albumi City By The Sea on hänen uransa ensimmäinen englanninkielinen albumi, ja se julkaistaan keväällä 2023. Kiertueen konserteissa kuullaan siis englanninkielisiä uusia Edun kappaleita, mutta myös toki suomenkielisiä klassikoita uran varrelta.

”Ura alkoi englanniksi Broadcastin riveissä ja senkin jälkeen engannin kieli on koko ajan kulkenut mukana. Olen tehnyt enkkutekstejä muille, originaaleja ja käännöksiä. Tekstintekijänä ylipäätään olen "kotoisin" englanninkielisestä laululyriikasta (Steely Dan, Jackson Browne, Joni Mitchell, Bernie Taupin...). Nyt hetki tuntui oikealta tehdä oma albumi "kolmannella kotimaisella". Ei sen kummempaa.”

Laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen muistetaan parhaiten järkälemäisestä hitistään Lentäjän poika. Yli kymmenen soololevyn lisäksi lauluja on syntynyt myös toisten artistien esitettäviksi.

Kautta uran Edun lauluissa on soinut humaani ja lämmin sanoma. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista. Tarinankertojana hän on ihan omaa luokkaansa. Laulunkirjoittajana Kettusen tyyli nojaa vahvasti amerikkalaiseen lauluntekijä-perinteeseen.


Edu Kettunen - laulu, kitara
Mika Kuokkanen - kitara, taustalaulu

Esityspäivä ja liput​​​​​​​

Kehräämö

Pe 13.10. klo 19 Loppuunmyyty!

Liput 28€

​​​​​​​K18.

Kesto n. 2h (sis. väliajan)
Ovet aukeavat 1h ennen esityksen alkua

Konsertissa on istumapaikat.


NÄMÄ VOISIVAT KIINNOSTAA SINUA