KOKOUSPALVELUT | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

KOKOUSPALVELUT

Kehräämö ja Studio Hilkka soveltuvat mainiosti kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Uniikki miljöö, toimiva tekniikka ja lämmin tunnelma mahdollistavat onnistuneen kokouspäivän. Tarjoamme eripituisia kokouspaketteja joka lähtöön aamupalakokouksista koko päivän kokouksiin. Paketit sisältävät aina tilan, tekniikan, teknikon ja herkulliset tarjoilut.

Kokouksia voi järjestää joko tunnelmallisessa ja uniikissa Kehräämössä tai intiimissä ja ainutlaatuisessa Studio Hilkassa.

Kokouspaketit meiltä sisältää aina tunnelmallisen ja uniikin miljöön lisäksi tekniikan sekä osaavan henkilöstön käyttöösi sekä tarjoilut Rakastajien omasta keittiöstä. Halutessasi voit täydentää tilaisuuttasi esiintyjillä tai muulla ohjelmalla. Huolehdimme järjestelyistä puolestasi - teidän tarvitsee vain tulla paikalle!


Kokouspaketit


Puolen päivän paketti (enintään 4 h)

Paketti sisältää

  • aamu- tai iltapäiväkahvit + pieni suolainen tai makea syötävä
  • herkullinen buffetlounas Rakastajien omasta keittiöstä


Hinta alkaen 45 €/hlö (alv 0)


Koko päivän paketti (enintään 8 h)

Paketti sisältää

  • aamukahvit + pieni suolainen tai makea syötävä
  • herkullinen buffetlounas Rakastajien omasta keittiöstä
  • iltapäiväkahvit + pieni suolainen tai makea syötävä


Hinta alkaen 54 €/hlö (alv 0)


Kehräämössä järjestettävän kokouksen minimiosallistujamäärä on 50 henkilöä. Studio Hilkassa voi järjestää kokouksia 20-50 henkilölle.

Kokouspaketit sisältävät tilavuokran, käytettävissä olevan kokoustekniikan ja äänentoiston sekä yhden teknikon tilaisuuden käyttöön - ja tietysti Rakastajien lämpöä ja ammattitaitoa.

Halutessasi voit tilata meiltä myös esiintyjiä tai muuta ohjelmaa kokouksesi yhteyteen. Kerro toiveesi, niin suunnitellaan ohjelma yhdessä!