Rakastajien uusi hallitus | Rakastajat-teatteri

Tervetuloa teatteriin! Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Rakastajien uusi hallitus


Rakastajat-teatteri valitsi hiljattain uuden hallituksen. Mukaan saatiin myös uusi jäsen, kun toimitusjohtaja Jani Raukosta tuli hallituksen varapuheenjohtaja!
​​​​​​​

Puheenjohtaja

Kehityspäällikkö Jussi Viitanen

Jussi on ollut Rakastajien ystävä 25 vuoden ajan ja hallituksessa yli 10 vuotta. Jussi on toiminnassa mukana suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin. Hän jännittää esittäjien puolesta aina hurjasti, omien sanojensa mukaan enemmän kuin esiintyjät yhteensä!

Varapuheenjohtaja

Toimitusjohtaja Jani Raukko

Jani on toiminut pitkään urheilun ja kulttuurin parissa yhteistyössä eri rooleissa. Näin Jani kommentoi suhdettaan teatteriin: "Teatteri pystyy luomaan merkityksellisiä hetkiä ihmisille. Teatterit voivat tuottaa suuria ilon ja riemun hetkiä kokemuksina meille jokaiselle. Toisaalta teattereilla on mahdollisuus näytösten kautta tuoda esille aiheita, jotka ovat välillä jopa hyvinkin vaikeita ja koskettavia. Rakastajat -teatteri on asemoitunut rohkeudellaan ja monipuolisuudellaan vahvaksi toimijaksi alueellamme. Toivon, että pystyn edesauttamaan omalla osaamisellani myös teatterin jatkuvaa kehittymistä. Ilo päästä mukaan Rakastajien joukkueeseen."

Sihteeri

Diplomikielenkääntäjä Tiina Laakso

Tiina on Rakastajien vahtimestari sekä keittiön sydän. Hän on sinua ensimmäisenä ovella vastassa esitysilloissa!

Jäsen

Kiinteistövälittäjä LKV Jari Teuramo

Jari on ollut Rakastajat-teatterin tukijoukoissa yli 20 vuotta ja hallituksessa vuodesta 2015. Jari haluaa toimia hyvässä hengessä vaikeinakin hetkinä. Jari on mukana suurella sydämellä ja monet teatterin esityksistä ovat koskettaneet häntä.

Jäsen

Teatterinjohtaja Angelika Meusel

Angelika on Rakastajat-teatterin perustajajäsen ja teatterinjohtaja.

Jäsen

Teatterinjohtaja Kai Tanner

Kai on Rakastajat-teatterin perustajajäsen ja teatterinjohtaja.